Psyykkistä tukea nopeasti saatavilla

Tarjoamme nopeasti saatavilla olevaa psyykkistä tukea, keskusteluapua sekä ohjaamista akuuteissa kriisitilanteissa.

Kyseessä on matalan kynnyksen palvelu, johon asiakas voi hakeutua ilman lääkärin lähetettä oman yhteydenoton perusteella tai maksusitoumuksen perusteella.​

Mihin voin saada apua?

Terapeuttimme auttavat elämäntilanteisiin liittyvissä kriiseissä, kuten oman tai läheisen sairastumisen hetkellä tai parisuhteen vaikeuksissa. Myös esimerkiksi ahdistuneisuus, mielialan mataluus, itsetuhoisuus, jaksamisen haasteet ja mikä tahansa psyykkinen kuormittuneisuus voi olla syy hakeutua avun piiriin.

Palvelu sopii matalalla kynnyksellä aikuiselle ikään katsomatta, nuorelle, lapselle, perheelle, tai parille – oikeastaan kenelle tahansa, jota äkillinen kriisi tai psyykkinen hätä koskettaa.

Kuka palvelua tarjoaa?

Palvelua tarjoaa psykologi, psykoterapeutti tai muu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen, jolla on kokemusta ja osaamista mielenterveystyöstä ja psyykkisten oireiden hoidosta. Käynnit voivat toteutua vastaanotolla tai etäyhteydellä.

Sovit käyntien määrän sinua hoitavan ammattilaisen kanssa. Tyypillisesti käyntejä on 1-5 ja tarvittaessa terapeutti tekee arviota yhdessä kanssasi jatkohoidon tarpeesta.

Miten saan akuuttia kriisiapua?

  • Itse maksavana asiakkaana et tarvitse lähetettä, voit varata vapaan ajan verkkoajanvarauksen kautta tai soittamalla asiakaspalveluumme, p. 010 292 8570.
  • Jos tulet maksusitoumuksella esimerkiksi sosiaalitoimen tai työterveyshuollon kautta, ota yhteyttä asiakaspalveluun, p. 010 292 8570 tai kuntoutuspaikat@premius.fi, ja terapeutti on sinuun yhteydessä 1-3 arkipäivän kuluessa.

Premius Kuntoutus on myös Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja.

Kysy lisää – akuutti kriisiapu

Asiakaspalvelumme auttaa puhelimitse tai sähköpostitse:

010 292 8570
kuntoutuspaikat@premius.fi

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Akuutin kriisiavun hinta itsemaksavalle asiakkaalle

Psykoterapian vastaanottohinnat vaihtelevat terapeuttikohtaisesti. Kunkin terapeutin vastaanottohinnan löydät hänen omalta esittelysivultaan.

Tutustumiskäynti 80 €
Psykoterapiakäynti 45 min115-125 €
Koulutuspsykoterapiakäynti 45 min (psykoterapeuttiopiskelijan tarjoama palvelu)70 €

Tämä palvelu on saatavilla seuraavissa toimipisteissämme