Meistä

Tarjoamme monipuolisia vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluita lapsille, nuorille ja aikuisille. Haluamme parantaa kuntoutujien elämänlaatua ja auttaa ammattilaisia kasvamaan työssään. Teemme osaltamme kaiken mahdollisen, että kuntoutuspolku on yksilöllinen ja esteetön – ilman turhia kiertoteitä luukulta toiselle.

Tarinamme

Premius Kuntoutuksen taipaleen ja kehityksen kohti kuntoutuksen asiantuntijuutta aloitti fysioterapeutti Pirjetta Taskinen vuonna 1993. Pirjetta oli nykyisen toimitusjohtajamme Pirtan äiti.

Pirjetta piti huolta jo toiminnan alkuvaiheessa, että asiakkaiden tarpeisiin pystytään vastaamaan yhä paremmin ja yhä koulutetummalla henkilökunnalla. Omien tutkintojensa suorittamisen lisäksi hän koulutti omaa henkilökuntaansa sekä ammattilaisia kouluissa ja koulutustilaisuuksissa valtakunnallisesti.

Tänä päivänä yli 100 henkilön moniammatillinen tiimimme tarjoaa kuntoutusta vaativiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Toimintaamme ohjaa edelleen kuntoutujan elämänlaadun parantamisen lisäksi ammattilaistemme jatkuva omassa työssään kasvaminen. 

Arvomme

Premiuksen arvot ovat muotoutuneet henkilöstön arvotyöpajoissa. Arvoissa korostuvat empaattinen kohtaaminen, innostuminen ja ideointi sekä avun pyytäminen ja tarjoaminen.

Asiakastarinat

Alppihiihtäjän polvea kuntoutettiin kävelyrobotin avulla

Jämsäläinen 18-vuotias alppihiihtäjä Otto Mujunen loukkasi vuodenvaihteessa 2021–2022 polvestaan eturistisiteen, sivuristisiteen ja kierukan suurpujotteluharjoittelussa. Leikkauksen jälkeisessä kuntoutuksessa Premiuksessa hyödynnettiin Lokomat-kävelyrobottia. Ensimmäisinä…

Kävelyrobotti avuksi sulkapalloilijan polven kuntoutukseen

”Toivon, että muutkin saisivat kokea kuntoutumisen näin mielekkäänä”