Meistä

Tarjoamme monipuolisia vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluita lapsille, nuorille ja aikuisille. Haluamme parantaa kuntoutujien elämänlaatua ja auttaa ammattilaisia kasvamaan työssään. Teemme osaltamme kaiken mahdollisen, että kuntoutuspolku on yksilöllinen ja esteetön – ilman turhia kiertoteitä luukulta toiselle.

Tarinamme

Premius Kuntoutuksen taipaleen ja kehityksen kohti kuntoutuksen asiantuntijuutta aloitti fysioterapeutti Pirjetta Taskinen vuonna 1993. Pirjetta oli nykyisen toimitusjohtajamme Pirtan äiti.

Pirjetta piti huolta jo toiminnan alkuvaiheessa, että asiakkaiden tarpeisiin pystytään vastaamaan yhä paremmin ja yhä koulutetummalla henkilökunnalla. Omien tutkintojensa suorittamisen lisäksi hän koulutti omaa henkilökuntaansa sekä ammattilaisia kouluissa ja koulutustilaisuuksissa valtakunnallisesti.

Tänä päivänä yli 100 henkilön moniammatillinen tiimimme tarjoaa kuntoutusta vaativiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Toimintaamme ohjaa edelleen kuntoutujan elämänlaadun parantamisen lisäksi ammattilaistemme jatkuva omassa työssään kasvaminen. 

Arvomme

Premiuksen arvot ovat muotoutuneet henkilöstön arvotyöpajoissa. Arvoissa korostuvat empaattinen kohtaaminen, innostuminen ja ideointi sekä avun pyytäminen ja tarjoaminen.

Asiakastarinat

Miska näkee mahdollisuuksia mahdottomuuksien sijaan

Miskan motivaatio kuntoutukseen on alusta asti ollut todella hyvä. Kuntoutujan ja terapeutin suhteella on suuri vaikutus siihen, miten kuntoutus etenee.

Alppihiihtäjän polvea kuntoutettiin kävelyrobotin avulla

Kävelyrobotti avuksi sulkapalloilijan polven kuntoutukseen