Kangasala

Premiuksen ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa neurologisen fysioterapian, psykofyysisen fysioterapian sekä tuki- ja liikuntaelinfysioterapian palveluita myös Kangasalan toimipisteessä, jossa on hyvät puitteet kuntoutukseen.

Esteettömät tilat ja laadukkaat välineet mahdollistavat monipuolisen harjoittelun. Terapiasuunnittelussa huomioimme asiakkaan tavoitteet ja kiinnostuksen kohteet. Liikunta- ja harrastuskokeilujen tavoitteena on löytää asiakkaillemme mielekästä tekemistä myös vapaa-ajalle. Kuntoutujamme ovat päässeet kokeilemaan mm. melontaa, laskettelua ja golfia.

Kuntoutuksessa vahvuuksiamme ovat muun muassa selkäydinvammat, traumaperäiset aivovauriot, aivoverenkiertohäiriöt, etenevät neurologiset sairaudet ja harvinaisemmat neurologiset sairaudet, kuten EDS. Asiakkaidemme terapiassa on mahdollisuus hyödyntää mm. psykofyysistä fysioterapiaa, ratsastusterapiaa, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaa, lantionpohjan fysioterapiaa sekä vaativan kivun hoitoon erikoistuneiden terapeuttien osaamista.

Käynnit voivat toteutua vastaanotolla, altaalla tai asiakkaan omassa toimintaympäristössä Pirkanmaan alueella.

Kangasala

Käyntiosoite
Kirkkojärventie 6, 36200 Kangasala

Aukioloajat
Auki sopimuksen mukaan

Yhteystiedot
Puh: 010 292 8570 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)
Sposti: toimisto@premius.fi

Kulkuyhteydet
Linjat 40 ja 42 kulkevat Tampereelta kahdesti tunnissa. Toimipisteen läheisyydessä on runsaasti pysäköintitilaa, mm. P-Kuohunparkki.

Muut toimipisteet