Työpaikat

Premius työnantajana

Premiuksessa työskentelet tulevaisuuteen suuntaavassa ja laadukasta kuntoutusta tarjoavassa, kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä.

Meillä pääset osaksi moniammatillista osaajien yhteisöä, jossa on kannustava ja lämmin yhteishenki. Toimipisteissä päivittäistä työtä ilahduttavat uudet, upeat toimitilat, joissa seinät eivät tule ideoiden tielle.

Premiuksessa voit hyödyntää osaamistasi monipuolisesti ja luovasti, jokaisen kuntoutujan yksilöllisiä tarpeita parhaiten tukevalla tavalla.

Avoimet työpaikat

Premiuksessa työskentelee fysioterapian, toimintaterapian, puheterapian ja psykoterapian osaajia, psykologeja sekä muita kuntoutuksen ammattilaisia. Avoimista työpaikoista ilmoitamme tällä verkkosivulla, sosiaalisen median kanavissamme sekä Duunitorissa.

Haemme kokenutta fysioterapeuttia työskentelemään monipuolisen asiakaskunnan kanssa Tampereen seudulla. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, ja työaika on kokoaikainen.

Toivomme, että sinulle olisi kertynyt työkokemusta etenkin neurologisen fysioterapian sekä tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian aikuisasiakkaista. Eduksi katsomme myös työkokemuksen aikuisten ja nuorten kipukuntoutuksesta sekä neurologisen ja tuki- ja liikuntaelinkuntoutuksen osalta työskentelyn nuorten kanssa.

Kannustavassa työyhteisössämme saa aina tukea moniammatilliselta tiimiltä. Terapiat toteutuvat pääosin Tampereella, mutta ne voivat toteutua myös Premiuksen Kangasalan toimipisteessä, altaalla sekä toimintaympäristökäynteinä asiakkaan omassa toimintaympäristössä Pirkanmaan alueella. Oma auto katsotaan eduksi, sillä se helpottaa työarjen organisointia. Ajokortti on välttämätön. Sinulla täytyy olla voimassa oleva ensiapuvalmius ennen töiden alkamista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä tulevaisuuteen suuntaavassa ja laadukasta kuntoutusta tarjoavassa kasvavassa yrityksessä. Olemme ammattitaitoisia ja hyväntuulisia ammattilaisia. Meillä on modernit toimitilat Tampereen Kalevassa ja Kangasalan keskustassa sekä monipuolinen välineistö ja laitteisto, joihin kuuluu myös kaksi kävelyrobottia. Asiakkaat ohjautuvat meille mm. Kelan ja hyvinvointialueen kautta.

Työ alkaa helmikuun alkupuolella tai sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi ansioluettelon kera mahdollisimman pian tai viimeistään perjantaina 13.1.2023 osoitteeseen tyopaikat@premius.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse palvelupäällikkö Tuomo Ahosola, p. 050 470 1189. Jos Tuomo ei pääse vastaamaan, jätä vastaajaan viesti tai laita tekstiviesti.

Premius Kuntoutus lyhyesti
Premius Kuntoutus tarjoaa vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluita lapsille, nuorille ja aikuisille. Meille ihminen on fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen kokonaisuus, ja tämä näkyy palveluvalikoimassamme. Tarjoamme muun muassa fysio-, toiminta-, ratsastus-, musiikki- ja puheterapiaa, kipukuntoutusta, psykologin ja psykoterapeutin palveluja, ravitsemusterapiaa sekä hierontaa. Kuntoutujien apuna on uusin teknologia sekä runsaasti erilaisia laitteita, tiloja ja välineitä. Kuntoutus perustuu aina tutkittuun tietoon, ja ammattilaisemme myös kouluttautuvat jatkuvasti. Lue lisää: www.premius.fi.

Etsimme moniammatillisen tiimimme vahvistukseksi reipasta ja oma-aloitteista puheterapeuttia. Asiakkaat ohjautuvat meille mm. Kelan ja sairaanhoitopiirin kautta tai itse maksaen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä tulevaisuuteen suuntaavassa ja laadukasta kuntoutusta tarjoavassa, kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Meillä pääset osaksi moniammatillista osaajien yhteisöä, jossa on kannustava ja lämmin yhteishenki. Toimipisteissä päivittäistä työtä ilahduttavat uudet, upeat toimitilat, jotka mahdollistavat vaikuttavan työskentelyn asiakkaiden hyväksi.

Sinulta edellytämme puheterapeutin tutkintoa sekä voimassa olevaa EA-koulutusta. Työ toteutuu Tampereen ja Kangasalan toimipisteissämme, etäkuntoutuksena sekä asiakkaiden toimintaympäristöissä Pirkanmaan alueella. Ajokortti on hyvä olla, koska työ on liikkuvaa, ja oman auton käytön mahdollisuus katsotaan eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Mahdollisuus osa-aikaiseen tai kokoaikaiseen työhön elämäntilanteen mukaan.

Toivomme juuri sinua mukaan ammattitaitoiseen ja hyväntuuliseen tiimimme!

Lisätietoja hakuun liittyen antaa lasten ja nuorten kuntoutuksen palvelupäällikkö Kaisu Nurminen, p. 050 3238 162.

Haemme moniammatillisen tiimimme vahvistukseksi innostunutta, oma-aloitteista ja empaattista toimintaterapeuttia. Asiakkaat ohjautuvat meille mm. Kelan ja sairaanhoitopiirin kautta tai itse maksaen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä tulevaisuuteen suuntaavassa ja laadukasta kuntoutusta tarjoavassa, kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Meillä pääset osaksi moniammatillista osaajien yhteisöä, jossa on kannustava ja lämmin yhteishenki. Pääset työskentelemään uusissa, upeissa toimitiloissamme, joissa seinät eivät tule ideoiden tielle. Voit hyödyntää osaamistasi monipuolisesti ja luovasti, jokaisen kuntoutujan yksilöllisiä tarpeita parhaiten tukevalla tavalla.

Käytössämme on yksityisen terveydenhuoltoalan TES. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, mahdollisuudet kouluttautua ja oppia uutta. Sinulta edellytämme toimintaterapeutin tutkintoa ja voimassa olevaa EA-koulutusta. Toivomme, että olet huumorintajuinen, joustava ja erilaisia elämäntilanteita ymmärtävä ihminen, joka osaa puhaltaa yhteen hiileen ja haluaa kehittää osaamistaan työnteon ohella.

Työ tehdään omissa toimipisteissämme Tampereella ja Kangasalla sekä asiakkaiden toimintaympäristöissä Pirkanmaan alueella. Liikkuva työ edellyttää ajokorttia, ja mahdollisuus oman auton käyttöön on eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tarjoamme mahdollisuuden osa-aikaiseen tai kokoaikaiseen työhön, sinun elämäntilanteesi mukaan.

Toivomme, että saamme juuri sinut ammattitaitoiseen ja hyväntuuliseen tiimimme!

Lisätietoja hakuun liittyen antaa lasten ja nuorten kuntoutuksen palvelupäällikkö Kaisu Nurminen, p. 050 3238 162.

Jätä avoin hakemus

Etsimme jatkuvasti lisää uusia osaajia, joten voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen ja otamme tarvittaessa yhteyttä sinuun. Myös harjoittelupaikkakyselyn voi lähettää tällä lomakkeella.

Olen*
Nimi*
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, Max. tiedoston koko: 128 MB.
    Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.