Työpaikat

Premius työnantajana

Premiuksessa työskentelet tulevaisuuteen suuntaavassa ja laadukasta kuntoutusta tarjoavassa, kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä.

Meillä pääset osaksi moniammatillista osaajien yhteisöä, jossa on kannustava ja lämmin yhteishenki. Toimipisteissä päivittäistä työtä ilahduttavat uudet, upeat toimitilat, joissa seinät eivät tule ideoiden tielle.

Premiuksessa voit hyödyntää osaamistasi monipuolisesti ja luovasti, jokaisen kuntoutujan yksilöllisiä tarpeita parhaiten tukevalla tavalla.

Avoimet työpaikat

Premiuksessa työskentelee fysioterapian, toimintaterapian, puheterapian ja psykoterapian osaajia, psykologeja sekä muita kuntoutuksen ammattilaisia. Avoimista työpaikoista ilmoitamme tällä verkkosivulla, sosiaalisen median kanavissamme sekä Duunitorissa.

Haemme Tampereen Kalevan toimipisteeseemme laitoshuoltajaa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työaika sopimuksen mukaan 19–38,15 tuntia viikossa.

Etsimme henkilöä, joka on kouluttautunut alalle ja omaa laitoshuoltajan pätevyyden. Aiemman työkokemuksen toimitilahuoltajana tai laitoshuoltajana katsomme eduksi. Tärkeintä kuitenkin on, että olet motivoitunut työskentelemään monipuolisissa ympäristöissä. Teet työtäsi pääsääntöisesti Tampereen toimipisteessämme Kalevassa arkisin klo 6–14. Työhön saattaa sisältyä ilta- ja lauantaityötä sekä vuoroja Kangasalan pisteellämme, minkä takia edellytämme valitulta b-ajokorttia. Oman auton katsomme eduksi.

Tehtävänäsi on vastata laitoshuollon päivittäisestä sujuvuudesta ja ylläpidosta. Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous, tekstiilihuolto ja siivouskoneiden käyttö. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja nykyaikaiset työvälineet. Laitoshuoltajan työtä tehdään sekä osana tiimiä että itsenäisesti. Suomen kielen taito on välttämätöntä.

Laitoshuoltaja työssä onnistuaksesi tarvitset:

 • Laitoshuoltajan koulutuksen
 • Asiakaslähtöistä ja palveluhenkistä asennetta
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Oma-aloitteisuutta
 • Huolellisuutta ja täsmällisyyttä

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisen työnkuvan kuntoutuspalveluita tuottavassa yrityksessä
 • Mukavat työkaverit ja hyvän tiimihengen
 • Mahdollisuuden kehittyä laitoshuollon ammattilaisena
 • Terveyspalvelualan TES:n mukaisen palkan

 

Jos olet etsimämme ammattilainen, lähetä meille hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian osoitteeseen tyopaikat@premius.fi

Aloitamme haastattelut heti ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa 2.5.2023 tai sopimuksen mukaan.

Hae mukaan tiimiimme jo tänään!

PremiusKuntoutus hakeetiimin vahvistukseksi innostunutta, oma-aloitteista ja empaattista,lasten ja nuorten kanssa työskenteleväätoimintaterapeuttia.   

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä tulevaisuuteen suuntaavassa ja laadukasta kuntoutusta tarjoavassa, kasvavassa ja kehittyvässäperheyrityksessä.Meillä pääset osaksi moniammatillista osaajien yhteisöä, jossa on kannustava ja lämmin yhteishenki.  

Saat työskennelläupeissanykyaikaisissatoimitiloissamme, joissa seinät eivät tule ideoiden tielle. Voit hyödyntää osaamistasi monipuolisesti ja luovasti, jokaisen kuntoutujan yksilöllisiä tarpeita parhaiten tukevalla tavalla.Tiiminvetäjä on apunasi arjen työssä, ja säännöllinen työnohjaus tukee voimavarojesi ylläpitoa. 

Käytössämme onterveyspalvelualan TES.Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, mahdollisuudet kouluttautua ja oppia uutta. Sinulta edellytämme toimintaterapeutin tutkintoa ja voimassa olevaa EA-koulutusta.Toivomme, että olet huumorintajuinen, joustava ja erilaisia elämäntilanteita ymmärtävä ihminen, joka osaa puhaltaa yhteen hiileen ja haluaa kehittää osaamistaan työnteon ohella. Toimintaterapeutin työkokemus katsotaan eduksi. 

Asiakkaat ohjautuvat meille mm. Kelan ja sairaanhoitopiirin kautta.Työ tehdään omissa toimipisteissämme Tampereella ja Kangasalla sekä asiakkaiden toimintaympäristöissä Pirkanmaan alueella.Liikkuva työ edellyttää ajokorttia, ja mahdollisuus oman auton käyttöön on eduksi. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tarjoamme mahdollisuuden osa-aikaiseen tai kokoaikaiseen työhön, sinun elämäntilanteesi mukaan.Myösammatinharjoittajuuson vaihtoehtona. 

Toivomme, että saamme juuri sinut ammattitaitoiseen ja hyväntuuliseen tiimimme! 

Lisätietoja hakuun liittyen antaa lasten ja nuorten kuntoutuksen palvelupäällikkö Kaisu Nurminen,kaisu.nurminen@premius.fi. 

Etsimme moniammatillisen tiimimme vahvistukseksi reipasta ja oma-aloitteista puheterapeuttia. Asiakkaat ohjautuvat meille mm. Kelan ja sairaanhoitopiirin kautta tai itse maksaen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä tulevaisuuteen suuntaavassa ja laadukasta kuntoutusta tarjoavassa, kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Meillä pääset osaksi moniammatillista osaajien yhteisöä, jossa on kannustava ja lämmin yhteishenki. Toimipisteissä päivittäistä työtä ilahduttavat uudet, upeat toimitilat, jotka mahdollistavat vaikuttavan työskentelyn asiakkaiden hyväksi.

Sinulta edellytämme puheterapeutin tutkintoa sekä voimassa olevaa EA-koulutusta. Työ toteutuu Tampereen ja Kangasalan toimipisteissämme, etäkuntoutuksena sekä asiakkaiden toimintaympäristöissä Pirkanmaan alueella. Ajokortti on hyvä olla, koska työ on liikkuvaa, ja oman auton käytön mahdollisuus katsotaan eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Mahdollisuus osa-aikaiseen tai kokoaikaiseen työhön elämäntilanteen mukaan.

Toivomme juuri sinua mukaan ammattitaitoiseen ja hyväntuuliseen tiimimme!

Lisätietoja hakuun liittyen antaa lasten ja nuorten kuntoutuksen palvelupäällikkö Kaisu Nurminen, p. 050 3238 162.

Jätä avoin hakemus

Etsimme jatkuvasti lisää uusia osaajia, joten voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen ja otamme tarvittaessa yhteyttä sinuun. Myös harjoittelupaikkakyselyn voi lähettää tällä lomakkeella.

Olen*
Nimi*
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, Max. tiedoston koko: 128 MB.
  Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.