Työpaikat

Premius työnantajana

Premiuksessa työskentelet tulevaisuuteen suuntaavassa ja laadukasta kuntoutusta tarjoavassa, kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä.

Meillä pääset osaksi moniammatillista osaajien yhteisöä, jossa on kannustava ja lämmin yhteishenki. Toimipisteissä päivittäistä työtä ilahduttavat uudet, upeat toimitilat, joissa seinät eivät tule ideoiden tielle.

Premiuksessa voit hyödyntää osaamistasi monipuolisesti ja luovasti, jokaisen kuntoutujan yksilöllisiä tarpeita parhaiten tukevalla tavalla.

Avoimet työpaikat

Premiuksessa työskentelee fysioterapian, toimintaterapian, puheterapian ja psykoterapian osaajia, psykologeja sekä muita kuntoutuksen ammattilaisia. Avoimista työpaikoista ilmoitamme tällä verkkosivulla, sosiaalisen median kanavissamme sekä Duunitorissa.

Avoimen hakemuksen voit jättää tämän sivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella.

Premius Kuntoutus hakee tiimin vahvistukseksi kahta innostunutta, oma-aloitteista ja empaattista  toimintaterapeuttia.    

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä tulevaisuuteen suuntaavassa ja laadukasta kuntoutusta tarjoavassa, kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Meillä pääset osaksi moniammatillista osaajien yhteisöä, jossa on kannustava ja lämmin yhteishenki.

Saat työskennellä upeissa nykyaikaisissa toimitiloissamme, joissa seinät eivät tule ideoiden tielle. Voit hyödyntää osaamistasi monipuolisesti ja luovasti, jokaisen kuntoutujan yksilöllisiä tarpeita parhaiten tukevalla tavalla. Tiiminvetäjä on apunasi arjen työssä, ja säännöllinen työnohjaus tukee voimavarojesi ylläpitoa. Sinulla on mahdollisuus saada myös tiiminvetäjältä säännöllistä ohjausta asiakastyön toteuttamiseen.

Käytössämme on terveyspalvelualan TES. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, mahdollisuudet kouluttautua ja oppia uutta. Sinulta edellytämme toimintaterapeutin tutkintoa ja voimassa olevaa EA-koulutusta. Arvostamme kokemusta toimintaterapeutin työstä, erityisesti lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, mutta huomioimme myös vasta uransa alussa olevat hakijat.

Toivomme, että olet huumorintajuinen, joustava ja erilaisia elämäntilanteita ymmärtävä ihminen, joka osaa puhaltaa yhteen hiileen ja haluaa kehittää osaamistaan työnteon ohella.

Asiakkaat ohjautuvat meille mm. Kelan ja Pirkanmaan hyvinvointialueen kautta. Työ tehdään omissa toimipisteissämme Tampereella ja Kangasalla sekä asiakkaiden toimintaympäristöissä Pirkanmaan alueella. Liikkuva työ edellyttää ajokorttia, ja mahdollisuus oman auton käyttöön on eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tarjoamme mahdollisuuden osa-aikaiseen tai kokoaikaiseen työhön, sinun elämäntilanteesi mukaan.

Toivomme, että saamme juuri sinut ammattitaitoiseen ja hyväntuuliseen tiimimme!

Lisätietoja hakuun liittyen antaa lasten ja nuorten kuntoutuksen palvelupäällikkö Kaisu Nurminen, kaisu.nurminen@premius.fi.

Harjoittelupaikat

Premius tarjoaa harjoittelupaikkoja opiskelijoille eri tiimeissä. Kysy harjoittelupaikkaa suoraan siltä tiiminvetäjältä, jonka tiimissä haluaisit harjoittelusi tehdä. Tiiminvetäjien yhteystiedot löydät alla olevista linkeistä.

Jätä avoin hakemus

Etsimme jatkuvasti lisää uusia osaajia, joten voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen ja otamme tarvittaessa yhteyttä sinuun. Harjoittelupaikasta voit olla yhteydessä suoraan tiiminvetäjään, katso lista yllä.

Olen*
Nimi*
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, Max. tiedoston koko: 128 MB.
    Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.