Premiuksen arvot

Pysähdymme aidosti toistemme äärelle – välitämme

Meille tärkeintä on empaattinen kohtaaminen, jossa välittäminen tuntuu henkilökohtaisesti. Olemme kiinnostuneita toistemme kuulumisista ja pysähdymme kuuntelemaan, mitä toiselle oikeasti kuuluu. Panostamme kaikessa siihen, että meillä on riittävästi aikaa kohtaamisille.

Arvostamme toistemme ihmisyyttä, ja turvallinen työympäristö on meille kunnia-asia, josta emme tingi! Perustamme toimintamme tasa-arvoisuuteen ja vastavuoroisuuteen.

Rohkeasti ja luovasti liikkeessä

Innostumme ja ideoimme yhdessä! Katseemme on vahvasti eteenpäin ja näemme muutoksessa mahdollisuuden asettua laatikon ulkopuolelle. Olemme avoimia uusille ideoille ja valmiita myös kyseenalaistamaan toimimatonta. Meillä on kyky reagoida ketterästi, kun siihen on tarve.

Ryhmähenkemme kumpuaa avoimuudesta, luottamuksesta ja huumorista: me välitämme. Inhimillisyyteen kuuluvat myös virheet, ja voimme luottaa siihen, että minut hyväksytään, joka päivä. Emme pelkää haasteita, vaan uskallamme toimia.

Minä autan, minua autetaan. Toimimme yhdessä

Kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Avoin vuorovaikutus ja luottamus ovat hyvinvoinnin kivijalka, ja niistä olemme yhdessä vastuussa. Kun onnistumme näissä, on mahdollista pyytää ja tarjota apua. Arvostamme toistemme ammattitaitoa. Voimme luottaa siihen, että moniammatillinen osaamisemme takaa asiakkaalle parhaan mahdollisen kuntoutumiskokemuksen.

Premiuksen arvot ovat muotoituneet henkilöstön arvotyöpajoissa.