Premiuksen tarina

Kun tavoite on määritelty, ovat polun reittiopasteet olemassa kauaksi tulevaisuuteen. Askelia voi kuitenkin ottaa vain yhden kerrallaan ja kuten monella matkalla, ensimmäinen askel on se tärkein, jotta matka kohti tavoitteita voi alkaa.

Premius Kuntoutuksen taipaleen ja kehityksen kohti kuntoutumisen asiantuntijuutta aloitti fysioterapeutti Pirjetta Taskinen vuonna 1993. Tuolloin Neuroterapia P&P -nimellä toiminut, neurologiseen kuntoutukseen erikoistunut yritys tarjosi palveluitaan Tampereen Järvensivuntiellä.

Vuosien myötä vasta-aloitettu polku alkoi leventyä ja vahvistua, osin uusien ammattilaisten myötä, mutta myös kasvavien asiakasmäärien löytäessä apua oikeasta osoitteesta. Fysioterapeuttina ja yrittäjänä Pirjetta Taskinen piti huolta jo toiminnan alkuvaiheessa, että asiakkaiden tarpeisiin pystytään vastaamaan yhä paremmin ja yhä koulutetummalla henkilökunnalla. Omien tutkintojensa suorittamisen lisäksi (TtM, Bobath) Pirjetta koulutti omaa henkilökuntaansa sekä ammattilaisia kouluissa ja koulutustilaisuuksissa valtakunnallisesti.

Satojen ja tuhansien päättäväisten askelten myötä polku on tuonut meidät tähän päivään. Neurologinen fysioterapia on edelleen Premiuksen ydinosaamista, mutta palvelumme ovat kasvaneet kattamaan lähes kaikki muutkin vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen osa-alueet. Toimipisteissämme yli 100 henkilön moniammatillinen tiimimme tarjoaa kuntoutusta vaativiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Premiuksen toimitusjohtajana toimii nyt Pirta Piiroinen, joka on yrityksen perustajan Pirjetan tytär.

Toimintaamme ohjaa edelleen kuntoutujan elämänlaadun parantamisen lisäksi ammattilaisten jatkuva omassa työssään kasvaminen. Emme mittaa kuljettua matkaa vuosina tai maksusitoumuksien määränä, vaan kykynämme ottaa vastuuta koko kuntoutusalan kehittämisestä ja tuoda konkreettisia ratkaisuja asiakkaidemme jokapäiväiseen arkeen.

Kulkiessamme palveluntarjoajana Premiuksen omaa polkua olemme pyrkineet tekemään reitistä entistä paremman kuntoutujillemme ja heidän läheisilleen. Visioksemme on kirkastunut parhaan mahdollisen kuntoutumiskokemuksen tarjoaminen.

Haluamme tehdä osaltamme kaiken mahdollisen, että kuntoutuspolku on yksilöllinen ja esteetön – ilman turhia kiertoteitä luukulta toiselle. Olemme asiakkaamme kanssa polun ensimmäiseltä askeleelta alkaen, tuemme matkalla ja opastamme oikeaan suuntaan. Erilaiset olosuhteet vaativat erilaista ammattiosaamista – siksi olemmekin ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme yhden oppaan sijaan kokonaisen tiimin.

Kuntoutujan elämänlaadun parantaminen on yhteinen päämäärämme, johon ei ole oikopolkuja, mutta jota kohti otamme suunnan jokaisena työpäivänä.