Kävelyrobottikuntoutusta Lokomat-robotin avulla – hae arviointikäynnille ja kuntoutusjaksolle!

 

Premiuksen palveluvalikoima laajeni kävelyrobottikuntoutukseen helmikuussa 2021. Tampereen toimipisteessä on kaksi Lokomat-kävelyrobottia, jotka mahdollistavat tehokkaan kuntoutusjakson niin lähellä kuin kauempana asuville asiakkaille.

Kävelyrobotti mahdollistaa tehokkaan kävelyn harjoittelun turvallisesti askel askeleelta. Lokomat-kävelyrobotilla harjoittelusta hyötyvät tutkitusti asiakkaat, joilla on esimerkiksi selkäydinvamma, CP-vamma, aivovamma tai etenevä neurologinen sairaus. Kävelyrobottia hyödynnetään myös trauman sekä pitkittyneen kivun kuntoutuksessa kävelyn uudelleen oppimiseksi. Kävelyrobotin avustamana heikossakin kunnossa oleva asiakas voi harjoitella kävelyä pystyasennossa ja symmetrisesti. Uusi kuntoutuspalvelu soveltuu niin lapsille, nuorille, kuin aikuisille.

 

Kävelyrobotiikan käyttö yksityispuolella avokuntoutuksessa on harvinaista Suomessa. Kaupallisessa käytössä lapsille soveltuvaa laitetta ei ole, joten Premius tuo uuden palvelun kaikkien saataville. Kävelyrobotin avulla voidaan kuntouttaa lapsiasiakkaita aina neljän vuoden iästä alkaen.

 

Kävelyrobottikuntoutusta yhdistetään tehokkaasti myös muihin palveluihin. Vaativaan kuntoutukseen erikoistuneessa Premiuksessa tarjolla on fysio-, toiminta-, puhe- ja psykoterapiaa sekä neuropsykologista kuntoutusta.

HAE ARVIOINTIKÄYNNILLE JA KÄVELYKUNTOUTUSJAKSOLLE

Lokomat-kävelyrobottikuntoutukseen voit hakea joko oheisen hakulomakkeen kautta tai soittamalla asiakaspalveluumme, p. 010 2928 570.

 

Kävelyrobottikuntoutukseen hakeudutaan joko maksusitoumuksen kera tai itsemaksavana asiakkaana. Yhden Lokomat-kuntoutusjakson kesto on keskimäärin 4-5 viikkoa, joka sisältää 15 kävelykuntoutuskertaa, mukaan lukien alku- ja loppumittaukset sekä kuntoutuspalautteen.

 

Jokainen Lokomat-kuntoutusjakso suunnitellaan yksilöllisesti kunkin asiakkaan tarpeet ja haasteet huomioiden. Ensimmäisellä käynnillä tehdään asiakkaan toimintakyvyn arviointi yhdessä Lokomat-terapeutin kanssa sekä suoritetaan alustava harjoitus Lokomat-kävelyrobotilla.

 

Asiakas voi hakea varsinaisen kuntoutusjakson lisäksi myös 1-3 arviointikäyntiä sisältävälle kokeilujaksolle, jossa testataan ja arvioidaan Lokomat-kävelykuntoutuksen soveltuvuutta ja hyötyjä yksilöllisesti.

TEHOKAS KUNTOUTUSJAKSO MYÖS KAUEMPANA ASUVILLE ASIAKKAILLE

Teemme yhteistyötä Scandic Tampere Stationin ja Potilashotelli Norlandia Tampereen kanssa ja meillä on sopimushinnat hotelleihin. Halutessaan asiakas voi varata majoituksen myös muualta.

Katso majoitusvaihtoehdot kävelyrobottikuntoutujille

HAKULOMAKE

*-merkityt kohdat pakollisia

Minulla on jo maksusitoumus Lokomat-kävelyrobottikuntoutukseen.*
kylläei


Aion hakea/olen jo hakenut maksusitoumusta Lokomat-kävelyrobottikuntoutukseen*
kylläei


En vielä tiedä saanko maksusitoumusta*
kylläei


Maksan itse kävelykuntoutuksen*
kylläei


Käyn myös muissa kuntoutuksissa*
kylläei

Jos niin, missä:


Majoitustarve kuntoutusjakson ajalle


Varaan mahdollisen majoituksen itse
kylläei

Premius varaa minulle majoituksen
Scandic Tampere StationistaNorlandia Tampere Hotellista
Lisätietoja

Asiakaspalvelu
010 2928 570 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)
toimisto@premius.fi

Kuntoutusrobotiikan hyödyt AVH-potilaiden kävelykuntoutuksessa

Robotti avustaa liikkeessä ja antaa jatkuvaa palautetta, jolloin harjoittelu on intensiivisempää ja tehokkaampaa.

Kuntoutujan ja hänen lähipiirinsä kannalta merkittävää on elämänlaadun parantuminen. Raportin mukaan keskivaikeissa tapauksissa elämänlaatu nousee 13% ja vaikeissa tapauksissa 4%. Keskimäärin tämä tarkoittaa 6% parannusta elämänlaatuun. Keskimääräinen asiakaskohtainen säästö on 17%.

 

Lähde: Nordic Healthcare Groupin raportti syyskuu 2019