Kävelyrobotti­kuntoutuksen tutustumiskäynti

Tutustumiskäynti

Tule tutustumaan Lokomat-kävelyrobottikuntoutukseen

Premiuksen Tampereen toimipisteessä on kaksi Lokomat-kävelyrobottia, jotka mahdollistavat tehokkaan kuntoutuksen niin lähellä kuin kauempana asuville asiakkaille. Jos et ole varma, soveltuuko Lokomat-kävelyrobotti juuri sinulle, kannattaa tulla kokeilemaan.

Arviointikäynnit

Kuka tahansa voi tulla itse maksavana asiakkaana kävelyrobottikuntoutukseen arviointikäynnille. Käynnin aikana testaamme ja arvioimme robotisoidun kävelyn soveltuvuutta ja hyötyjä yksilöllisesti.

Arviointikäyntejä kannattaa tehdä yleensä 1-3. Ensimmäisellä kerralla teemme yhdessä toimintakykysi arvioinnin ja kartoitamme alkutilanteesi ja pääset suorittamaan alustavan harjoituksen Lokomat-kävelyrobotilla.

Arviointikäyntien aikana arvioidaan, sopisiko sinulle

  • 4-5 viikon intensiivinen kävelyrobottikuntoutusjakso
  • kävelyrobottikuntoutus säännöllisesti osana muuta kuntoutusta.

Intensiivinen kuntoutusjakso tai osana muuta kuntoutusta

Arviointikäynnin jälkeen suunnittelemme jatkon yhdessä sinun kanssasi. Huomioimme kuntoutuksen toteutuksessa tarpeesi, haasteesi ja tavoitteesi. Lokomat-kävelyrobottia voidaan hyödyntää kuntoutuksessa muiden menetelmien ohessa. Muista neurologisen kuntoutuksen menetelmistä voit lukea neurologinen fysioterapia -sivulta.

Mikäli päädymme intensiiviseen kuntoutusjaksoon Lokomat-kävelyrobotilla, sen kesto on keskimäärin 4-5 viikkoa ja siihen sisältyy noin 15 kävelykuntoutuskertaa. Kuntoutusjaksoon sisältyy alku- ja loppumittaukset sekä kuntoutuspalaute.

Kysy lisää

Petra Peltoniemi
Fysioterapeutti ja aikuisten neurologisen fysioterapian tiiminvetäjä
p. 050 431 1381
petra.peltoniemi@premius.fi

Hanna Hellman
Fysioterapeutti ja lasten neurologisen fysioterapian tiiminvetäjä
p. 050 408 0458
hanna.hellman@premius.fi

Asiakaspalvelu
010 2928 570 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)
toimisto@premius.fi

Arviointikäynti, kuntoutusjakso tai osana muuta kuntoutusta

Voit tulla kävelyrobottikuntoutukseen

  • maksusitoumuksella
  • palvelusetelillä
  • itsemaksavana asiakkaana.

Vaikka sinulla ei vielä olisi maksusitoumusta tai palveluseteliä tai et ole varma, soveltuuko Lokomat-kävelyrobotti juuri sinulle, voit tulla arviointikäynnille.

Asutko kauempana?

Teemme yhteistyötä Potilashotelli Norlandia Tampereen kanssa ja meillä on sopimushinnat hotelliin. Halutessaan asiakas voi varata majoituksen myös muualta.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet kiinnostunut Lokomat-kävelyrobottikuntoutuksesta tai haluat tulla arviointikäynnille tai kuntoutusjaksolle, täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä.

Tämä palvelu on saatavilla seuraavissa toimipisteissämme