Hieronnasta apua kipuun ja stressiin

Hieronta rentouttaa, vähentää turvotusta ja lisää nivelten liikkuvuutta – se myös vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja vähentää stressiä. Hieronnan on lisäksi todettu helpottavan monien neurologisten sairauksien oireita.

Mitä hieronta on?

Premius Kuntoutus tarjoaa klassista hierontaa, urheiluhierontaa sekä passiivista venyttelyä, jossa hieroja venyttää lihaksia rauhallisesti asiakkaan ollessa mahdollisimman rentona. Passiivisilla venytyksillä voidaan hoitaa lihasvammoja, kipeytyneitä lihaksia ja edistää palautumista.

Lisäksi hierojista Kai tekee myös lämpö- ja kylmähoitoja tarkoitukseen suunnitelluilla apuvälineillä. Lämpöhoito vähentää kipua ja lihasjännitystä, sekä parantaa jänteiden elastisuutta. Kylmähoitoa puolestaan käytetään muun muassa lihaskovettumien ja kroonisten tulehdusten hoitoon sekä akuuttien vammojen ensiapuun.

Raskausajan hieronta

Hyödynnämme hieronnassa raskausajan hierontaa varten suunniteltua erikoistyynyä, joka mahdollistaa vatsamakuun. Tukityynyjen ja erilaisten kiilojen avulla hieronta onnistuu myös odottavan äidin ollessa kyljellään. 

Lue lisää raskausajan hieronnasta.

Miten hierontaan?

Hierontaan et tarvitse lääkärin lähetettä. Voit varata ajan verkosta tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Hinnat itsemaksaville asiakkaille

Hieronta 30 min35,70 €
Hieronta 45 min49,00 €
Hieronta 60 min56,10 €

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä

Tämä palvelu on saatavilla seuraavissa toimipisteissämme

Hierojat