Raskausajan hieronta sopii kaikille odottaville äideille, jotka haluavat päästä eroon ikävistä lihasjumeista ja rentoutua hetken osaavissa käsissä. Hierontaa voidaan toteuttaa turvallisesti koko raskauden ajan.

Mitä raskausajan hieronta on?

Raskausajan hieronta on lempeä ja rentouttava hoitomuoto tuleville äideille. Raskausaikana kehon muuttuva painopiste aiheuttaa usein erilaisia lihasjännityksiä ja kiputiloja erityisesti​ lantion ja alaselän alueelle. Lisäksi voi esiintyä alaraajojen turvotusta ja niska-hartiaseudun lihaskireyksiä.​

Mikäli vaivat eivät helpotu hieronnalla, varaamme ajan äitiysfysioterapiaan. Hieronnan suorittaa äitiysfysioterapeutti tai raskaushieronnan erikoistumiskoulutuksen saanut hieroja, fysioterapeutti tai osteopaatti.

Millaista raskausajan hieronta on?

Hyödynnämme hieronnassa raskausajan hierontaa varten suunniteltua erikoistyynyä, joka mahdollistaa vatsamakuun. Tukityynyjen ja erilaisten kiilojen avulla hieronta onnistuu myös odottavan äidin ollessa kyljellään. Hieronnasta on apua esimerkiksi seuraaviin vaivoihin:

  • erilaisiin lihasjännityksiin ja kiputiloihin lantion ja alaselän alueella
  • liitoskipuihin (häpyliitoskipu)
  • iskiasvaivoihin
  • niska-hartiareudun lihaskireyksiin
  • alaraajojen turvotukseen
  • kehon ja mielen rentouttamiseen.

Lisäksi hieronnan aikana on hyvä hetki keskustella mieltä askarruttavista aiheista ammattilaisen kanssa.​ Yleensä jo yksi hierontakerta helpottaa oireita, mutta joskus hoito on suositeltavaa toteuttaa sarjamuotoisesti muutaman kerran kokonaisuutena.

Miten raskausajan hierontaan?

Et tarvitse lääkärin lähetettä. Voit varata ajan verkosta tai soittamalla asiakaspalveluumme 010 292 8570. Jos raskauden kulussa on jotain poikkeavaa, keskustele lääkärisi kanssa ennen ajanvarausta.

Raskausajan hieronnan hinnasto

Hieronta 30 min37,50 €
Hieronta 45 min51,50 €
Hieronta 60 min58,90 €

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä

Tämä palvelu on saatavilla seuraavissa toimipisteissämme