Premiuksen esteetön kuntosali sopii myös lajiharrastajien fysiikkaharjoitteluun

21.06.2023
Premiuksen esteetön kuntosali

Premius Kuntoutuksella on Tampereen toimipisteessä iso esteetön kuntosali, joka mahdollistaa selkäydinvammakuntoutujan omatoimisen harjoittelun sekä lajiharrastajan fysiikkaharjoittelun.

Fysioterapeutti Eveliina Markovaara kannustaa ottamaan fysioterapeutin avuksi kuntosaliohjelman laatimiseen: 

– Tavoitteellinen, omatoiminen harjoittelu on kuntoutuksessa tärkeää fysioterapian lisäksi. Nyt on hyvä hetki aloittaa kesätreeni, sillä fysioterapia-aikoja on saatavilla koko kesän ajan ja salimme on auki. Kuntosaliohjelman laatimisen lisäksi terapeutti voi olla apuna tulosten seuraamisessa, mahdollisissa haasteissa ja ohjelman päivittämisessä. Lajiharrastaja voi myös saada fysioterapeutilta aivan uusia näkökulmia fysiikkaharjoittelunsa kehittämiseen. 

Premiuksen selkäydinvammakuntoutukseen perehtynyt asiantunteva ja jatkuvasti kouluttautuva tiimi on apunasi omatoimisen harjoittelun tai lajinomaisen fysiikkaharjoittelun aloittamisessa. Mikäli haluat tietää lisää, ole yhteydessä fysioterapeutti Eveliina Markovaaraan, p. 050 351 4038 tai eveliina.markovaara@premius.fi.

Kuntosalistamme voit lukea lisää verkkosivuiltamme: https://www.premius.fi/palvelut/kuntosali/. Sivulta näet myös kertakäynnin ja korttien hinnat. Yhteistyöyhdistysten jäsenet pääsevät salille alennetulla hinnalla. Kysy lisää asiakaspalvelustamme puhelimitse, 010 292 8570, tai sähköpostilla osoitteesta toimisto@premius.fi.