Pirta Piiroinen, toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja Pirta Piiroinen

Yhteystiedot

Toimipiste: Tampere
p. 0440 728 387
pirta.piiroinen@premius.fi

Premius Kuntoutus asiakaspalvelu
ma–pe 7.30–18.00
la 9.00–15.00
p. +358 10 292 8570

Premius Kuntoutus Oy on äitini perustama yritys, jota johdan nyt toisessa polvessa. Hänen vankkumaton tahtonsa tehdä työtä asiakkaan parhaaksi onkin juurtunut minuun jo pienestä alkaen. Olen äärimmäisen kiitollinen, että minullakin on mahdollisuus tehdä töitä näin tärkeän asian eteen. Asiakkaat, työntekijät sekä yhteistyökumppanimme ovat minulle kaikki kaikessa. 

Tärkeitä arvoja itselleni ovat ihmisten kunnioitus ja huomioiminen, kuuntelu sekä luottamus. Pyrin omalla työlläni mahdollistamaan, että Premiuksen visio parhaasta kuntoutumiskokemuksesta toteutuu jokaisen asiakkaan kohdalla, joka päivä. Premius on nuorekas, kehittyvä ja eteenpäin suuntaava yritys. Vien yritystä innolla ja uteliaisuudella kohti tulevaisuutta. Kohtaamme tulevat tarpeet niin kehittyvien digitaalisten palveluiden kuin lähipalveluidenkin osalta asiakaslähtöisesti ja ammattitaidolla. 

Parasta on kokea ja jakaa arki yhdessä asiakkaiden ja henkilöstön kanssa. Arkeamme ja toimintaamme voi seurata Instagramissa ja Facebookissa.