Outi Kaleva, puheterapeutti

Tmi Kalevan Puhe

Varaa aika

Toimipiste: Tampere
p. 044 566 1949
okaleva@hotmail.com

Ajanvaraukset suoraan puheterapeutilta.

Olen valmistunut Oulun yliopistosta 2001 ja työskennellyt urani ensimmäiset vuodet puheterapeuttina Taysin kuulokeskuksessa sekä Ylöjärven perhekeskuksessa.

Aloitin yksityisenä puheterapeuttina vuonna 2006. Lokakuussa 2020 omat vastaanottotilani siirtyivät Premius Kuntoutukseen. Toimialueeni on Tampere, Lempäälä ja Pirkkala. Työpäiväni kuluvat enimmäkseen päiväkoti-, koulu- ja kotikäynneillä. Minulla on sopimus terapiapalvelujen tuottamisesta Kelan kanssa. Lisäksi olen mukana kehittämässä Premiuksen puheterapiapalveluita yhdessä Premiuksen ammattilaisten kanssa.

Seuraan oman alani kehitystä ja täydennän ammatillista osaamistani jatkuvasti. Pyrin varmistamaan, että jokainen terapiakerta olisi asiakkaalleni hauska, mutta myös tehokas.

Erityisosaamistani ovat lasten puhemotoriikan-, autismin kirjon- ja kielihäiriöiden sekä kuulovammoihin liittyvien kommunikointivaikeuksien-, puheen sujuvuuden- ja syömisen pulmien kuntoutus. Käyttämiäni terapiamenetelmiä ovat mm. PROMPT, DTTC, PECS, PRT, Talk Tools, Hanen-ohjelma, Lidcombe ja SOS feeding.

Hallitsen tukiviittomia ja erilaisia AAC-menetelmiä kommunikoinnin korvaamiseksi tai tukemiseksi.

Työskentelykielet: suomi

Terapiaa toteutan vain suomen kielellä, mutta puhun suomen lisäksi englantia ja ruotsia.