Joogaa pienryhmässä syksyllä 2024 – vasta-alkajasta harrastajaksi

28.06.2024

Oletko haaveillut joogan aloittamisesta? Onko sinulla mahdollisesti vaivoja tai rajoitteita, jotka saattavat haastaa joogaharjoittelua isossa ryhmässä? Haluaisitko myös parantaa hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti? Syksyllä 2024 Premiuksella alkaa fysioterapeutin ja joogaopettajan ohjaama pienryhmä, jossa pääset harjoittelemaan joogaa turvallisesti oman taitotasosi mukaisesti. Ilmoittautuminen on nyt auki!

Kenelle kurssi sopii:

Kurssi sopii hyvin vasta-alkajista jo jonkin aikaa harrastaneille. Opit kurssilla joogan tekniikkaa lempeästi ja turvallisesti anatomisen ohjauksen myötä sekä omaa kehoa kuunnellen. Kurssilla tutustutaan perinteiseen hathajoogaan pohjautuviin asanoihin ja harjoitellaan tukilihasten käyttöä sekä kehon ja mielen yhteyttä. Ohjaaja antaa harjoituksiin vaihtoehtoja, ja kurssi etenee pienryhmän tason mukaan rennossa tunnelmassa.

Mitä tarvitsen mukaan:

Pukeudu joustaviin ja mukaviin vaatteisiin. Ota varalle mukaan myös lämmintä vaatetta sekä viltti. Voit tuoda oman joogamaton, -vyön ja -blokit tai lainata välineet veloituksetta meiltä.

Ryhmän koko:

Joogakurssi toteutetaan pienryhmässä, jonka koko on enintään 10 henkilöä. Kurssi toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 5.

Aika:

Tiistaisin 3.9.–29.10.2024 klo 18–19 (huom. kurssia ei viikolla 40, 1.10.2024), yhteensä 8 harjoituskertaa.

Paikka:

Premius Kuntoutus Tampere, Sarvijaakonkatu 5, Tampere

Hinta:

150 € (alv. 10 %)​​. Kurssin hinta laskutetaan kokonaisuudessaan kurssin alettua.

Sitovat ilmoittautumiset kurssin ohjaajalle Jonnalle viimeistään 25.8.2024:

fysioterapeutti, joogaopettaja Jonna Jokiniemi
p. 050 521 2360 tai jonna.jokiniemi@premius.fi

Palaute edelliseltä Jonnan joogakurssilta:

Oli mukava tutustua joogan alkeisiin rennossa ilmapiirissä pienryhmässä. Ohjaajamme Jonna osasi fysioterapeuttina ottaa huomioon kunkin kyvyt ja haasteet liikkuvuudessa ja antoi vaihtoehtoja liikkeisiin. Tuntui, että lihaskireydet helpottivat ja liikkuvuus parani jo näinkin lyhyellä kurssilla.