Hannamaria Sundell, fysioterapeutti

Fysioterapeutti Hannamaria Sundell

Varaa aika

Toimipiste: Tampere
p. 050 523 3912
hannamaria.sundell@premius.fi

Premius Kuntoutus asiakaspalvelu
ma–pe 7.30–18.00
la 9.00–15.00
p. +358 10 292 8570

Erityispätevyydet ja kiinnostuksen kohteet

  • Neurologinen kuntoutus

Tutkinnot

  • Fysioterapeutti (AMK) (2008)
  • Neurologisen fysioterapian erikoistumisopinnot (2015)

Valmistuin fysioterapeutiksi Tampereelta vuonna 2008 ja siitä lähtien olen työskennellyt neurologisten kuntoutujien kanssa. Neurologisen fysioterapian erikoistumisopinnot olen suorittanut 2015. Olen myös käynyt useampia laajoja ja lyhyempiä koulutuksia fysioterapian eri osa-alueilta, esimerkiksi lymfaterapia, faskiamanipulaatio (Stecco® -level 2), kinesioteippaus ja MDT. Mielestäni fysioterapeutin työssä on tärkeää monipuolinen osaaminen ja opittujen menetelmien soveltaminen kullekin kuntoutujalle sopivalla tavalla.

Olen reipas ja rempseä toiminnan nainen. Minulla on, niin kuin eräs asiakkaani kuvaili, tiukka ote, mutta lämpimät kädet. En päästä helpolla, mutta annan myös itse paljon. Fysioterapiassa mielestäni tärkeää on kuunteleminen, yhteiset tavoitteet sekä motivointi ja kannustaminen. Punaisena lankana työssäni on luoda kuntoutujalle edellytyksiä saada itsestään irti paras mahdollinen. Se, kuinka tähän päästään, riippuukin sitten asiakkaan valmiuksista, resursseista ja toiveista. Tärkeintä on saada fysioterapian hyödyt helpottamaan kuntoutujan arkea, oli hyöty sitten opittu taito tai kivun hetkellinen lievittyminen.

Usein asiakkaiden haasteet arjessa vaativat luovia ratkaisuja sekä kokonaisvaltaista ympäristön ja yhteisön huomioimista. Vahvuuksinani koenkin olevan juuri yhteistyö erilaisten tahojen kanssa sekä kokemuksen tuoma rohkeus kokeilla välillä hullultakin tuntuvia asioita ja tapoja toimia. Parasta työssäni on, kun kuntoutuja huomaa pystyvänsä asioihin, joihin ei uskonut pystyvänsä tai kokee saaneensa apua ongelmiin, joiden on uskonut olevan pysyviä.

Työskentelykielet: suomi