Avoimet ovet 3.9.2022 klo 10–15 – tervetuloa tutustumaan toimintaamme

16.08.2022

Tervetuloa tutustumaan vaativaan lääkinnälliseen kuntoutukseen ja kävelyrobotteihin!

Premius Kuntoutus on moniammatillisen kuntoutuksen huippuosaaja ja edelläkävijä. Tarjoamme palveluita lapsille, nuorille ja aikuisille. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme avoimien ovien tapahtumaan lauantaina 3.9.2022 klo 10-15.

Avointen ovien tapahtumassa pääset tutustumaan isoihin nykyaikaisiin toimitiloihimme, kuten lasten terapiasaleihin ja luovien toimintojen tilaan. Pääset totta kai myös juttelemaan terapeuttiemme kanssa ja kysymään heiltä kuntoutuksesta.

Voit seurata päivän aikana kävelyrobottikuntoutusta ja näet, miten kävelyrobotti mahdollistaa tehokkaan kävelyn harjoittelun turvallisesti askel askeleelta.

Kello 13 kuullaan Panu Laturin tarina ”Tieni kävelemättömyydestä kävelyyn”. Vuonna 2019 työmatkalla pahoinpidellyksi joutunut Panu Laturi on hyödyntänyt kuntoutuksessaan Premiuksen Lokomat-kävelyrobotteja. Panu Laturi on mm. Vihreiden entinen puoluesihteeri. Nykyään hän toimii Sosten selvitysmiehenä.

Lisäksi voit tutustua esteettömään kuntosaliimme ja vaikka halutessasi kokeilla laitteita terapeuttiemme ohjauksessa.

Tapahtumassa on kahvitarjoilu sekä kuntoutujiemme järjestämiä musiikkiesityksiä. Kävijät voivat osallistua myös arvontaan, jossa voi voittaa lahjakortteja Premiukseen.

Avointen ovien ohjelma

klo 10–10.30
Musiikkia, Dj Hakkis

klo 11–11.45
Musiikkia, laulaja Jari Grek

klo 12–12.30
Musiikkia, Dj Hakkis

klo 13
My story – tieni kävelemättömyydestä kävelyyn, Panu Laturi

Lisäksi kävelyrobottikuntoutusta voi seurata koko tapahtuman ajan.