Premius kuntoutus

Tuki- ja liikuntaelinten fysioterapia

 

Kärsitkö lihas- tai nivelkivuista? Vaivaako issias? Puutuuko kätesi, särkeekö päätäsi tai onko sinulla huimausta? Haluatko ennaltaehkäistä kyseisiä vaivoja?

 

Tuki- ja liikuntaelinten (TULE) vaivat ovat yleisiä ja voivat oireilla monella tavalla. Premiuksen TULE-vaivoihin erikoitunut fysioterapeutti paitsi hoitaa oireitasi, niin myös selvittää niiden syyn. Ensimmäisellä terapiakerralla tehdään huolellinen fysioterapeuttinen tutkimus, jonka pohjalta jatkohoitosi suunnitellaan. TULE-vaivojen hoitaminen voi sisältää esimerkiksi nivelten tai hermokudoksen mobilisointia, lihasten ja lihaskalvojen käsittelyä tai kinesioteippausta. Kipua voidaan tarvittaessa hoitaa myös sähkökipuhoidoilla tai akupunktiolla.

 

Lisäksi usein tärkeä osa fysioterapiaa on toimintahäiriöitä korjaavien yksilöllisten täsmäharjoitteiden ohjaaminen. Harjoitteiden määrä pyritään pitämään muutamassa, mutta halutessasi laadimme sinulle kokonaisvaltaisemman ohjelman, ja tulemme mukaasi esimerkiksi kuntosalille. Kroonisiakin TULE-vaivoja voidaan monesti helpottaa harjoitteilla, mutta helpointa on puutua ongelmiin ajoissa ja ennaltaehkäisevästi. Ota siis rohkeasti yhteyttä Premiukseen!