Premius kuntoutus

Tuki- ja liikuntaelinten fysioterapia

 

Kärsitkö lihas- tai nivelkivuista? Vaivaako issias? Puutuuko kätesi, särkeekö päätäsi tai onko sinulla huimausta? Haluatko ennaltaehkäistä kyseisiä vaivoja?

 

Tuki- ja liikuntaelinten (TULE) vaivat ovat yleisiä ja voivat oireilla monella tavalla. Premiuksen TULE-vaivoihin erikoitunut fysioterapeutti paitsi hoitaa oireitasi, niin myös selvittää niiden syyn. Ensimmäisellä terapiakerralla tehdään huolellinen fysioterapeuttinen tutkimus, jonka pohjalta jatkohoitosi suunnitellaan. TULE-vaivojen hoitaminen voi sisältää esimerkiksi nivelten tai hermokudoksen mobilisointia, lihasten ja lihaskalvojen käsittelyä tai kinesioteippausta. Kipua voidaan tarvittaessa hoitaa myös sähkökipuhoidoilla tai akupunktiolla.

 

Lisäksi usein tärkeä osa fysioterapiaa on toimintahäiriöitä korjaavien yksilöllisten täsmäharjoitteiden ohjaaminen. Harjoitteiden määrä pyritään pitämään muutamassa, mutta halutessasi laadimme sinulle kokonaisvaltaisemman ohjelman, ja tulemme mukaasi esimerkiksi kuntosalille. Kroonisiakin TULE-vaivoja voidaan monesti helpottaa harjoitteilla, mutta helpointa on puutua ongelmiin ajoissa ja ennaltaehkäisevästi. Ota siis rohkeasti yhteyttä Premiukseen!

Tutustumistarjous!

 

Fysioterapeutti Jonna Jokiniemen osaaminen painottuu tuki- ja liikuntaelinsairauksiin. Hän tarjoaa uusille asiakkaille fysioterapiakäynnin nyt tutustumishintaan 60 €/h. Tarjous on voimassa 31.5.2020 asti Premiuksen Kangasalan toimipisteessä ja käynti voidaan erinomaisesti toteuttaa myös etäyhteyksin!

 

Varaa aika: p. 010 2928 570 tai jonna.jokiniemi@premius.fi.

Tutustu etävastaanottoon tästä