Premius kuntoutus

Tuki- ja liikuntaelinten fysioterapia

 

Kärsitkö lihas- tai nivelkivuista? Haittaako kipu urheilusuoritusta tai kuntoilua? Vaivaako issias? Puutuuko kätesi, särkeekö päätäsi tai onko sinulla huimausta? Haluatko ennaltaehkäistä kyseisiä vaivoja?

 

Mitä TULE-fysioterapia on?

 

Tuki- ja liikuntaelinten (TULE) vaivat ovat yleisiä ja voivat oireilla monella tavalla. Premiuksen TULE-vaivoihin erikoistunut fysioterapeutti paitsi hoitaa oireitasi, niin myös selvittää niiden syyn. Ensimmäisellä terapiakerralla tehdään huolellinen fysioterapeuttinen tutkimus, jonka pohjalta jatkohoitosi suunnitellaan. Tuki- ja liikuntaelinten fysioterapia voi sisältää esimerkiksi nivelten tai hermokudoksen mobilisointia, lihasten ja lihaskalvojen käsittelyä tai kinesioteippausta. Kipua voidaan tarvittaessa hoitaa myös sähkökipuhoidoilla tai akupunktiolla.

 

Lisäksi usein tärkeä osa fysioterapiaa on toimintahäiriöitä korjaavien yksilöllisten täsmäharjoitteiden ohjaaminen. Harjoitteiden määrä pyritään pitämään muutamassa, mutta halutessasi laadimme sinulle kokonaisvaltaisemman ohjelman ja tulemme mukaasi esimerkiksi kuntosalille. Kroonisiakin TULE-vaivoja voidaan monesti helpottaa harjoitteilla, mutta helpointa on puuttua ongelmiin ajoissa ja ennaltaehkäisevästi. Ota siis rohkeasti yhteyttä Premiukseen!

Miten pääsen fysioterapiaan?

 

TULE-fysioterapeutin vastaanotolle voit tulla

 

  • itse maksaen lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä
  • vakuutusyhtiön maksusitoumuksella
  • työterveyshuollon lähettämänä
  • sairauskassan kustantamana
  • palvelusetelillä.

 

Kysy lisää puhelimitse tai sähköpostitse asiakaspalvelustamme tai valitse itsellesi sopiva aika verkkoajanvarauksestamme. Meillä on aina tarjolla myös akuuttiaikoja TULE-fysioterapiaan.

 

TULE-fysioterapian käyntihinnat löydät hinnastostamme.

Varaa aika