Taina Lehtomäki, viestintäpäällikkö

Viestintäpäällikkö Taina Lehtomäki

Varaa aika

Toimipiste: Tampere
p. 050 472 4995
taina.lehtomaki@premius.fi

Premius Kuntoutus asiakaspalvelu
ma–pe 7.30–18.00
la 9.00–15.00
p. +358 10 292 8570

Olen Premius Kuntoutuksen viestintäpäällikkö. Vastaan sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä markkinoinnista ja brändistä.

Minulla on kokemusta viestinnän tehtävistä lähes viidentoista vuoden ajalta. Olen työskennellyt julkisella sektorilla ammattikorkeakoulussa sekä viime vuodet yksityisissä sote-alan yrityksissä. Koulutukseltani olen filosofian maisteri ja pääaineenani olen opiskellut suomen kieltä.

Minuun voi olla yhteydessä kaikissa Premiuksen viestintään ja markkinointiin liittyvissä asioissa.

PS. Saan joka päivä vähintään viisi puhelua, joissa minulle tarjotaan kaikenlaisia viestinnän tai markkinoinnin palveluita. Jos siis haluat kaupata minulle jotain, tutustuthan ensin yritykseemme. Kylmäsoittoihin minulla ei valitettavasti ole aikaa.