p. 050 472 0363

Premius Kuntoutus asiakaspalvelu klo 8-16, p. 010 2928 570

suvi.thornley@premius.fi 

Suvi Thornley

Fysioterapeutti

Olen vuonna 2004 valmistunut fysioterapeutiksi ja vuonna 2005 suoritin neurologisen fysioterapian erikoistumisopinnot. Olen koko työurani tehnyt pääosin neurologista fysioterapiaa, mutta on joukkoon mahtunut myös mm. lasten reumakuntoutusta, amputaation jälkeistä fysioterapiaa sekä harvinaisempien sairauksien kuntoutusta kuten EDS tai ALS. Olen säännöllisesti päivittänyt osaamistani mm. kinesioteippauksen ja faskiakäsittelyn sekä Mulligan-mobilisointitekniikka kurssien muodossa.

 

Olen toiminut ratsastusterapeuttina vuodesta 2013. Ratsastusterapian myötä olen tutustunut autismin kirjoon sekä mielenterveyskuntoutukseen neurologisten kuntoutujien lisäksi. Tiedonjano on jatkuva – 12/2019 suoritin psykofyysisen fysioterapian opinnot Tampereen Ammattikorkeakoulussa. Tällä hetkellä toimin Premiuksessa Tampereen toimipisteessä fysioterapeuttina.

 

Fysioterapiassa pyrin kohtaamaan kuntoutujat ihmisinä, joilla on halu parantaa elämänlaatuaan. Minä tarjoan keinoja ja yhdessä asiakkaan kanssa toteutetaan fysioterapiaa rennon iloisella otteella 🙂

 

Kielitaito: suomi ja englanti

Anna palautetta Suville

Palautteesi:*

 


sähköpostillapuhelimitse