Sari Siltanen, psykologi, psykoterapeutti­, Oma väylä -terapeutti

Psykologisten palveluiden tiiminvetäjä

Psykologi, psykoterapeuttiopiskelija Sari Siltanen

Varaa aika

Toimipiste: Tampere
p. 050 597 6803
sari.siltanen@premius.fi

Premius Kuntoutus asiakaspalvelu
ma–pe 7.30–18.00
la 9.00–15.00
p. +358 10 292 8570

Erityispätevyydet ja kiinnostuksen kohteet

  • Mielialaongelmat
  • Ahdistus
  • Elämäntilannekriisit
  • Uupumus
  • Lapsettomuus, raskaus, synnytys, vanhemmuus

Tutkinnot ja koulutukset

  • Psykologi (2011)
  • Integratiivinen psykoterapeutti (2023)

Olen työskennellyt  kymmenen vuoden ajan psykologina perheneuvolassa, lastenneuvolassa sekä terveyskeskuksessa. Neuvolatyön kautta erityisesti vanhemmaksi tulemiseen ja pikkulapsiaikaan liittyvät teemat ovat minulle tuttuja. Voit hakea tukea esimerkiksi lapsettomuuteen, raskauteen, synnytykseen ja vanhempana jaksamiseen.

Lasten ja perheiden lisäksi olen toiminut psykologina perusterveydenhuollossa aikuisten mielenterveysongelmien parissa. Tarjoan aikuisille keskustelukäyntejä mm. erilaisiin elämäntilannekriiseihin (esim. ero, vakava sairastuminen, läheisen kuolema) sekä psyykkiseen oireiluun, kuten ahdistukseen ja masennukseen.

Otan vastaan asiakkaita sekä lyhyemmille psykoterapeuttisille keskustelujaksoille ja lyhytpsykoterapiaan, yksittäisiin konsultaatio-, ohjaus- ja neuvontakäynteihin että pidempään Kelan kuntoutuspsykoterapiaan.

Psykologina ja psykoterapeuttina minulle on tärkeää muodostaa lämmin ja tasavertainen yhteistyösuhde, jossa on turvallista tutkia omia kokemuksia ja antaa tilaa kaikenlaisille tunteille. Haluan auttaa asiakasta ymmärtämään paremmin omaa mieltään ja tätä kautta lisätä psyykkistä joustavuutta sekä kokemusta vaikutusmahdollisuuksista asiakkaalle merkityksellisiin asioihin. Olen terapeuttina lähtökohtaisesti melko aktiivinen, mutta säätelen tätä vastaamaan tarpeitasi ja annan tarvittaessa paljonkin tilaa. 

Integratiivisuus tarkoittaa työotteessani sitä, että hyödynnän joustavasti eri terapiasuuntausten näkökulmia, teorioita ja menetelmiä ymmärtääkseni mahdollisimman hyvin jokaisen asiakkaan yksilöllistä tilannetta ja löytämään kullekin asiakkaalle yksilöllisesti toimivat työskentelytavat.

Hinta: vastaanotto 45 min 125 €

Työskentelykielet: suomi

Toistaiseksi ei vapaita paikkoja Kelan kuntoutuspsykoterapiaan eikä vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen psykoterapiaan. Lyhyempiä käyntijaksoja tai yksittäisiä aikoja voit tiedustella suoraan terapeutilta.