Sari Siltanen, psykologi, psykoterapeutti­opiskelija, Oma väylä -terapeutti

Psykologisten palveluiden tiiminvetäjä

Psykologi, psykoterapeuttiopiskelija Sari Siltanen

Varaa aika

Toimipiste: Tampere
p. 050 597 6803
sari.siltanen@premius.fi

Premius Kuntoutus asiakaspalvelu
ma–pe 7.30–18.00
la 9.00–15.00
p. +358 10 292 8570

Erityispätevyydet ja kiinnostuksen kohteet

  • Mielialaongelmat
  • Ahdistus
  • Elämäntilannekriisit
  • Uupumus
  • Lapsettomuus, raskaus, synnytys, vanhemmuus

Tutkinnot ja koulutukset

  • Psykologi (2011)
  • Integratiivinen psykoterapeutti (kesken)

Olen valmistunut psykologiksi 2011 ja valmistun integratiiviseksi psykoterapeutiksi loppuvuodesta 2023.

Olen työskennellyt noin kymmenen vuoden ajan psykologina perheneuvolassa, lastenneuvolassa sekä terveyskeskuksessa. Neuvolatyön kautta erityisesti vanhemmaksi tulemiseen ja pikkulapsiaikaan liittyvät teemat ovat minulle tuttuja. Vastaanotollani saa tukea esimerkiksi lapsettomuuteen, raskauteen, synnytykseen ja vanhempana jaksamiseen.

Lasten ja perheiden lisäksi olen toiminut psykologina perusterveydenhuollossa aikuisten mielenterveysongelmien parissa ja opiskelen tällä hetkellä aikuisten integratiiviseksi psykoterapeutiksi (valmistuminen 12/2023). Tarjoan aikuisille psykologin keskustelukäyntejä mm. erilaisiin elämäntilannekriiseihin (esim. ero, vakava sairastuminen, läheisen kuolema) sekä psyykkiseen oireiluun, kuten ahdistukseen ja masennukseen. Voit myös kysyä vapaita paikkoja psykoterapeuttiopintoihini liittyvään koulutusterapiaan.

Psykologina ja tulevana psykoterapeuttina minulle on tärkeää muodostaa lämmin ja tasavertainen yhteistyösuhde, jossa on turvallista tutkia omia kokemuksia ja antaa tilaa kaikenlaisille tunteille. Haluan auttaa asiakasta ymmärtämään paremmin omaa mieltään ja tätä kautta lisätä psyykkistä joustavuutta sekä kokemusta vaikutusmahdollisuuksista asiakkaalle merkityksellisiin asioihin.

Työskentelykielet: suomi