Sari Siltanen, psykologi, psykoterapeutti­opiskelija

Vanhempainvapaalla

Psykologi, psykoterapeuttiopiskelija Sari Siltanen

Varaa aika

Toimipiste: Tampere
p. 050 597 6803
sari.siltanen@premius.fi

Premius Kuntoutus asiakaspalvelu
Ma–pe 7.30–18.00
La 9.00–15.00
p. +358 10 292 8570

Erityispätevyydet ja kiinnostuksen kohteet

  • Kivun kuntouttaminen
  • Lapsettomuus
  • Raskaus
  • Vanhemman jaksaminen
  • Psyykkinen oireilu, kuten ahdistus ja masennus

Tutkinnot ja koulutukset

  • Psykologi (2011)
  • Integratiivinen psykoterapeutti (kesken)

Olen valmistunut psykologiksi 2011 ja valmistun integratiiviseksi psykoterapeutiksi loppuvuodesta 2023.

Minulla on pitkä työkokemus lasten ja perheiden parissa työskentelystä sekä aikuisten mielenterveystyöstä. Erityisesti raskauteen ja pikkulapsiaikaan liittyvät teemat ovat minulle tuttuja. Vastaanotollani saa tukea esimerkiksi lapsettomuuteen, raskauteen ja vanhempana jaksamiseen. Tarjoan aikuisille keskusteluhoitoa ja tukea erilaisiin elämäntilannekriiseihin sekä psyykkiseen oireiluun, kuten ahdistukseen ja masennukseen.

Psykologina ja terapeuttina minulle on tärkeää muodostaa lämmin ja tasavertainen yhteistyösuhde asiakkaan kanssa, jossa on turvallista tutkia omia kokemuksia ja antaa tilaa kaikenlaisille tunteille. Haluan auttaa asiakasta ymmärtämään paremmin omaa mieltään ja tätä kautta lisätä psyykkistä joustavuutta sekä kokemusta vaikutusmahdollisuuksista asiakkaalle merkityksellisiin asioihin.

Yhteydenotot ja ajanvaraukset suoraan psykologilta tai asiakaspalvelun kautta.

Työskentelykielet: suomi


Opiskelen aikuisten integratiiviseksi psykoterapeutiksi ja teen äitiyslomani aikana muutamia psykoterapeuttiopintoihin liittyviä koulutushoitoja. Voit kysyä lisätietoja ja vapaita paikkoja sähköpostilla sari.siltanen@premius.fi, pyrin vastaamaan mahdollisimman pian.

Koulutuspsykoterapia on psykoterapeuttiopiskelijan toteuttamaa hoitoa koulutusohjelman mukaisesti kokeneen psykoterapeuttikouluttajan työnohjauksen alaisena. Koulutuspsykoterapia, kuten psykoterapia yleensäkin, aloitetaan aina tutustumiskäynnillä, jonka jälkeen päätetään mahdollisesta jatkosta. Terapian kesto ja tavoitteet räätälöidään asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan kuitenkin koulutusohjelman vaatimukset huomioiden (tässä vähintään 12 kertaa, tapaamisia vähintään 1 krt/ vko). Koulutuspsykoterapian hinta on 55 e/ 45 min (myös tutustumiskäynti on maksullinen). Koulutuspsykoterapiaan ei voi saada Kelan tukea. Koulutuspsykoterapiaan ei tarvitse lääkärin lähetettä, vaan asiakkaaksi voi hakeutua itsenäisesti.