Rekry

 

Ammattitaito, joustavuus, halu oppia uutta ja kehittyä työnteon ohella.

 

Jo näillä eväillä pääset pitkälle, mutta mikäli ominaisuuksiisi kuuluvat myös hyvät tiimityötaidot, huumorintajuisuus sekä ymmärrys erilaisia elämäntilanteita kohtaan – saatat sopia hyvin joukkoomme! Premiuksessa työskentelee fysioterapian, toimintaterapian, puheterapian ja psykoterapian osaajia, psykologeja sekä muita kuntoutuksen ammattilaisia. Rekrytoimme jatkuvasti lisää uusia osaajia, joten voit lähettää meille avoimen hakemuksen ja otamme tarvittaessa yhteyttä sinuun. Varsinaisista avoimista paikoista ilmoitamme TE-sivujen lisäksi sosiaalisessa mediassa sekä tällä sivustolla.

Avoimet työpaikat

TOIMINTATERAPEUTTI

Tampere

 

Tulet osaksi ammattitaitoista toimintaterapiatiimiä, ja saat mahdollisuuden työskennellä tulevaisuuteen suuntaavassa ja laadukasta kuntoutusta tarjoavassa kasvavassa yrityksessä.

Hae paikkaa

PSYKOTERAPEUTTEJA JA PSYKOLOGEJA

Tampere

 

Tampereelle etsitään henkilöitä, jotka voivat tehdä myös Kelan psykoterapiaa. Vastassa sinua on kannustava ja innostava työyhteisö. Voit työskennellä toiveesi mukaan työsopimussuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Hae paikkaa

PUHETERAPEUTTI

Etelä-Pohjanmaa

 

Haemme tiimiimme puheterapeutteja Etelä-Pohjanmaan alueelle! Työ on lähtökohtaisesti asiakkaan ympäristössä tehtävää terapiatyötä. Edellytyksenä tehtävään on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Seinäjoella meillä työskentelee jo yksi puheterapeutti, oletko sinä uusi tiimiläisemme?

Hae paikkaa

PUHETERAPEUTTI

Ympäri Suomen

 

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme laillistettuja puheterapeutteja. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä moniammatillisessa, tulevaisuuteen suuntaavassa ja laadukasta kuntoutusta tarjoavassa yrityksessä.

Hae paikkaa

Avoimet hakemukset

 

Jos et juuri nyt löytänyt etsimääsi tehtävää tai työtä sinulle sopivalta paikkakunnalta, voit lähettää meille avoimen hakemuksen sähköpostilla pirta.piiroinen@premius.fi. Säilytämme avoimen hakemuksesi kuusi kuukautta. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Pirta Piiroinen, p. 044 072 8387.

Harjoittelupaikat ja opiskelijayhteistyö

 

Lisätietoja terapeuttiopiskelijoiden harjoittelupaikoista:

 

Tuki- ja liikuntaelin fysioterapia
Teemu Laaksonen, teemu.laaksonen@premius.fi

 

Neurologinen fysioterapia
Petra Peltoniemi, petra.peltoniemi@premius.fi

 

Lasten neurologinen fysioterapia
Hanna Hellman, hanna.hellman@premius.fi

 

Kipu / lasten tuki- ja liikuntaelin fysioterapia
Heidi Haromo, heidi.haromo@premius.fi

 

Psykofyysinen fysioterapia
Jonna Päivänurmi, jonna.paivanurmi@premius.fi

 

Aikuisten toimintaterapia
Sanni-Maria Lähde, sanni-maria.lahde@premius.fi

 

Lasten toimintaterapia
Milla Jylhä, milla.jylha@premius.fi

 

Harjoittelupaikoista voit olla yhteydessä myös asiakaspalveluumme.