Rekry

 

Ammattitaito, joustavuus, halu oppia uutta ja kehittyä työnteon ohella.

 

Jo näillä eväillä pääset pitkälle, mutta mikäli ominaisuuksiisi kuuluvat myös hyvät tiimityötaidot, huumorintajuisuus sekä ymmärrys erilaisia elämäntilanteita kohtaan – saatat sopia hyvin joukkoomme! Premiuksessa työskentelee yli 50 fysioterapian, toimintaterapian ja puheterapian osaajaa sekä muita kuntoutuksen ammattilaisia. Rekrytoimme jatkuvasti lisää uusia osaajia, joten voit lähettää meille avoimen hakemuksen ja otamme tarvittaessa yhteyttä sinuun. Varsinaisista avoimista paikoista ilmoitamme TE-sivujen lisäksi sosiaalisessa mediassa sekä tällä sivustolla.

Avoimet työpaikat

PSYKOTERAPEUTTEJA JA PSYKOLOGEJA

Tampere, Hämeenlinna

 

Tampereelle ja Hämeenlinnaan etsitään henkilöitä, jotka voivat tehdä myös Kelan psykoterapiaa. Vastassa sinua on kannustava ja innostava työyhteisö. Voit työskennellä toiveesi mukaan työsopimussuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Hae paikkaa

PUHETERAPEUTTI

Etelä-Pohjanmaa

 

Haemme tiimiimme puheterapeutteja Etelä-Pohjanmaan alueelle! Työ on lähtökohtaisesti asiakkaan ympäristössä tehtävää terapiatyötä. Edellytyksenä tehtävään on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Seinäjoella meillä työskentelee jo yksi puheterapeutti, oletko sinä uusi tiimiläisemme?

Hae paikkaa

VASTAAVA PUHETERAPEUTTI

Tampere

 

Haemme vastaavaa puheterapeuttia Tampereen alueelle. Edellytämme sinulta laillistetun puheterapeutin pätevyyttä. Kokemus lasten ja nuorten puheterapiasta on eduksi tehtävässä.

Hae paikkaa

PUHETERAPEUTTI

Ympäri Suomen

 

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme laillistettuja puheterapeutteja. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä moniammatillisessa, tulevaisuuteen suuntaavassa ja laadukasta kuntoutusta tarjoavassa yrityksessä.

Hae paikkaa

Avoimet hakemukset

 

Jos et juuri nyt löytänyt etsimääsi tehtävää tai työtä sinulle sopivalta paikkakunnalta, voit lähettää meille avoimen hakemuksen sähköpostilla pirta.piiroinen@premius.fi. Säilytämme avoimen hakemuksesi kuusi kuukautta. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Pirta Piiroinen, p. 044 072 8387.

Harjoittelupaikat ja opiskelijayhteistyö

 

Lisätietoja terapeuttiopiskelijoiden harjoittelupaikoista Olli Lähteenmäeltä: olli.lahteenmaki@premius.fi