Haemme lasten toimintaterapeuttia Tampereelle

Etsimme reipasta ja oma-aloitteista lasten toimintaterapeuttia osaksi Premius Kuntoutuksen moniammatillista tiimiä. Haemme toimintaterapeuttia vakituiseen tehtävään. Edellytämme hakijalta toimintaterapeutin tutkintoa ja voit olla vastavalmistunut tai kokeneempi toimintaterapeutti – toivomme juuri Sinua tiimiimme!

 

Kannustavassa työyhteisössämme saa aina tukea tiimiltä. Tampereella ja Kangasalla sinua odottaa 12 työkaveria lasten, nuorten ja aikuisten terapiatiimissä. Meillä pääset kehittymään, kehittämään ja vaikuttamaan. Asiakkaamme ovat lapsi- ja aikuisasiakkaita sekä nuoria Tampereen ja ympäristökuntien alueella. Terapiat toteutuvat vastaanotolla tai asiakkaan omassa toimintaympäristössä. Tarvitset liikkuvaan työhön autoa (tai ainakin ajokorttia). Meillä on myös yrityksen omia autoja käytössä, mutta oman auton käyttö on suositeltavaa. Myös EA 1 on oltava voimassa. Asiakkaat ohjautuvat meille mm. Kelan ja sairaanhoitopiirin kautta.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä tulevaisuuteen suuntaavassa ja laadukasta kuntoutusta tarjoavassa kasvavassa yrityksessä. Olemme ammattitaitoisia, hyväntuulisia ja joustavia ammattilaisia. Muutamme syksyllä 2020 uusiin upeisiin tiloihin Kalevaan. Viihtyisät tilat ja hyvät työvälineet mahdollistavat mielekkään työn tekemisen. Työnohjaus ja lisäkoulutusmahdollisuus tukevat ammatillista kehitystäsi.

 

Paikka täytetään pian ja työt alkavat elokuun 2020 alussa. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.6.2020 osoitteisiin pirta.piiroinen@premius.fi, kaisu.nurminen@premius.fi ja milla.jylha@premius.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimintaterapian esimies Kaisu Nurminen, 050 3238162 / kaisu.nurminen@premius.fi