Haemme lasten toimintaterapeutteja Tampereelle/Kangasalalle

Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia lasten toimintaterapeutteja osaksi Premius Kuntoutuksen moniammatillista tiimiä. Haemme toimintaterapeutteja vakituiseen tehtävään. Edellytämme hakijalta toimintaterapeutin tutkintoa ja tiimiin lämpimästi tervetulleita ovat niin kokeneet henkilöt kuin vastavalmistuneet.

 

Kannustavassa työyhteisössämme saa aina tukea tiimiltä. Tampereella ja Kangasalla sinua odottaa 12 työkaveria lasten ja nuorten terapiatiimissä. Meillä pääset kehittymään, kehittämään ja vaikuttamaan. Asiakkaamme ovat lapsi- ja aikuisasiakkaita Tampereen ja ympäristökuntien alueella. Terapiat toteutuvat vastaanotolla tai asiakkaan omassa toimintaympäristössä. Tarvitset liikkuvaan työhön autoa (tai ainakin ajokorttia). Asiakkaat ohjautuvat meille mm. Kelan ja sairaanhoitopiirin kautta.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä tulevaisuuteen suuntaavassa ja laadukasta kuntoutusta tarjoavassa kasvavassa yrityksessä. Olemme ammattitaitoisia, hyväntuulisia ja joustavia ammattilaisia, ja toivomme juuri Sinua tiimiimme! Viihtyisät tilat ja hyvät työvälineet mahdollistavat mielekkään työn tekemisen. Työnohjaus ja lisäkoulutusmahdollisuus tukevat ammatillista kehitystäsi.

 

Paikkoja täytetään sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pirta.piiroinen@premius.fi ja kaisu.nurminen@premius.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimintaterapian esimies Kaisu Nurminen, 050 3238162 / kaisu.nurminen@premius.fi