Psykoterapia­koulutuksessa olevien ammattilaisten palvelut

Psykoterapeuttien lisäksi Premiuksesta löytyy ammattilaisia, jotka ovat parhaillaan psykoterapiakoulutuksessa. Myös he tarjoavat palveluita, ja heihin voi ottaa yhteyttä. Heidän kohdallaan on merkintä ”psykoterapeuttiopiskelija”.

Terveydenhuollon ammattihenkilöinä psykoterapiakoulutuksessa olevien ammattilaisten työtä ohjaavat ja säätelevät samat lait ja periaatteet kuin valmiiden psykoterapeuttien työtä.  Terapia toteutetaan psykoterapeuttikoulutuksen koulutusohjelman suuntauksen mukaisesti, kokeneen kouluttajapsykoterapeutin työnohjauksessa. Työnohjaus tapahtuu ilman tunnistetitetoja ja on myös vaitiolovelvollisuuden piirissä.

Koulutuspsykoterapia, kuten psykoterapia yleensäkin, aloitetaan aina tutustumiskäynnillä, jonka jälkeen päätetään mahdollisesta jatkosta. Terapian kesto ja tavoitteet räätälöidään asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan, kuitenkin koulutusohjelman vaatimukset huomioiden esim. käyntikertamäärien ja käyntitiheyden suhteen.  

Koulutuksessa olevan psykoterapeuttiopiskelijan käyntihinta (70 e / 45 min) on edullisempi kuin valmistuneen psykoterapeutin, mutta siihen ei voi saada Kelan korvausta, vaan terapia on kokonaan omakustanteista. Koulutuspsykoterapiaan ei tarvitse lääkärin lähetettä, vaan asiakkaaksi voi hakeutua itsenäisesti.

Miten koulutuspsykoterapiaan?

Koulutuspsykoterapiaan voi tulla omakustanteisesti ilman lääkärin lähetettä.

Tiedustelut ja ajanvaraukset suoraan psykoterapeuttiopiskelijoilta tai psykologisten palveluiden tiiminvetäjältä Sari Siltaselta.

Premius Kuntoutus on Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja.

Kysy lisää – koulutuspsykoterapia

Asiakaspalvelumme auttaa puhelimitse tai sähköpostitse:

010 292 8570
kuntoutuspaikat@premius.fi

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Psykoterapian hinta itsemaksavalle asiakkaalle

Psykoterapian vastaanottohinnat vaihtelevat terapeuttikohtaisesti. Kunkin terapeutin vastaanottohinnan löydät hänen omalta esittelysivultaan.

Tutustumiskäynti 80 €
Psykoterapiakäynti 45 min115-125 €
Koulutuspsykoterapiakäynti 45 min (psykoterapeuttiopiskelijan tarjoama palvelu)70 €

Tämä palvelu on saatavilla seuraavissa toimipisteissämme