Kohtaamisia etänä

Toteutamme etäkuntoutusta kaikissa palveluissamme eli fysioterapiassa, toimintaterapiassa, puheterapiassa ja psykoterapiassa.

Etäkuntoutuksessa terapeutti ja asiakas kohtaavat videon välityksellä. Terapeutti ohjaa harjoitteissa aivan kuten läsnäoloterapiassakin. Yksilöllinen kuntoutus toteutetaan etävastaanottona juuri sinulle sopivina aikoina ja kuntoutukseen käytettävä aika voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaan. Ammattilaisemme huolehtivat, että kuntoutusprosessit hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla. Etävastaanottoja voidaan hyvin yhdistää myös osaksi muuta kuntoutusta.

Terapeuttimme opastavat sinua etäyhteyksien käyttöönotossa henkilökohtaisesti ja etävastaanottoa harjoitellaan ja kokeillaan tarpeen mukaan käytännössä etukäteen lähiterapiakerralla. Etävastaanotolle pääsee samaan aikaan vain terapeutti ja asiakas, ja yhteys on salattu.

Miten etävastaanotto toimii?

  • Etävastaanottoa varten tarvitset tietokoneen, tablet-laitteen tai älypuhelimen. Terapeuttimme opastavat sinua etäyhteyksien käytössä tarvittaessa henkilökohtaisesti.
  • Etävastaanoton onnistumiselle edellytys on, että tietokoneestasi, älypuhelimestasi tai tabletiltasi löytyy kamera ja mikrofoni.
  • Kun terapeutti on varannut etävastaanottoajan, saat sähköpostiisi linkin etävastaanotolle.
  • Muista tarkastaa, että olet hyväksynyt mikrofonin ja kameran käytön etävastaanoton aikana.
  • Yhteys on salattu, joten etävastaanotolle pääsee sinun lisäksesi vain terapeuttisi. Voit siis olla huoletta videoyhteydessä terapeuttisi kanssa.

Miten aika etävastaanotolle varataan?

  • Ensimmäinen aika etävastaanotolle varataan verkosta tai soittamalla asiakaspalveluun.
  • Ensimmäisen kerran jälkeen ajan voi varata terapeutin, asiakaspalvelun tai Premiuksen nettisivujen kautta.
Etäkuntoutusta tarjoavat terapeutit