p. 044 566 1949

okaleva@hotmail.com

Premius Kuntoutus asiakaspalvelu klo 8-16, p. 010 2928 570

Outi Kaleva, Tmi Kalevan Puhe

PUHETERAPEUTTI

Olen valmistunut Oulun yliopistosta 2001 ja työskennellyt urani ensimmäiset vuodet puheterapeuttina Tays:n kuulokeskuksessa sekä Ylöjärven perhekeskuksessa.

 

Aloitin yksityisenä puheterapeuttina vuonna 2006. Lokakuussa 2020 omat vastaanottotilani siirtyvät Premius Kuntoutukseen. Toimialueeni on Tampere, Lempäälä ja Pirkkala. Työpäiväni kuluvat enimmäkseen päiväkoti-, koulu- ja kotikäynneillä. Minulla on sopimus terapiapalvelujen tuottamisesta Kelan, PSHP:n kuntayhtymän sekä Tampereen ympäristökuntien kanssa. Lisäksi olen mukana kehittämässä Premiuksen puheterapiapalveluita yhdessä Premiuksen ammattilaisten kanssa.

Seuraan oman alani kehitystä ja täydennän ammatillista osaamistani jatkuvasti. Pyrin varmistamaan, että jokainen terapiakerta olisi asiakkaalleni hauska, mutta myös tehokas.

 

Erityisosaamistani ovat lasten puhemotoriikan-, autismin kirjon- ja kielihäiriöiden sekä kuulovammoihin liittyvien kommunikointivaikeuksien-, puheen sujuvuuden- ja syömisen pulmien kuntoutus. Käyttämiäni terapiamenetelmiä ovat mm. PROMPT, DTTC, PECS, PRT, Talk Tools, Hanen-ohjelma, Lidcombe ja SOS feeding.

 

Ajanvaraukset suoraan puheterapeutilta.

Anna palautetta Outille

Palautteesi:*

 


sähköpostillapuhelimitse