Nuotti-valmentajat

Reetta Salminen

Pirkanmaa

 

Olen ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, sosiaalityöntekijä ja ympäristösuunnittelija. Teen tällä hetkellä Nuotti-valmennusten lisäksi ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin työtä ja vedän voimavarakursseja. Sosiaalityöntekijänä ja nyt terapeuttina olen toiminut viimeiset kymmenen vuotta. Viimeksi olen työskennellyt vuosia nuorten asumisneuvojana Tampereella sekä työllistymisen monialaisissa palveluissa. Nuotti-valmentajana olen lämmin, rehellinen ja näen asiakkaissa voimavaroja ja kyvykkyyttä. Harrastan vapaa-ajallani mm. joogaa, retkeilyä ja erilaisia itsekehittämisen kursseja ja ammennan harrastuksistani ideoita ja virikkeitä myös työhöni.

Mikko Niemi

Pirkanmaa

 

Olen pohjakoulutukseltani sosionomi (2012). Tällä hetkellä opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi ja valmistun vuonna 2021. Sosiaalialan työkokemusta minulla on 10 vuoden ajalta. Olen työskennellyt 6 vuoden ajan nuorisotyön eri alueilla mm. etsivä- ja erityisnuoristyössä, joten nuorten maailmassa eläminen on minulle tuttua. Lisäksi minulla on kokemusta lasten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä sekä psykiatrisen puolen työskentelystä. Vapaa-aikaani tykkään viettää urheillen ja urheilua seuraten.

Merja von Wricz Rekowski

Pirkanmaa ja Hämeenlinna

 

Koulutukseltani olen koulunkäyntiavustaja, lähihoitaja sekä psykiatrinen sairaanhoitaja (AMK). Lisäkoulutuksia minulta löytyy psykiatrisen hoitotyön eat, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja (30op) ja THL:n peliriippuvuus hallintaan terapiakoulutus. Olen aloittanut syksyllä 2019 ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin opinnnot. Työkokemusta minulla on laaja-alaisesti eri ikäisten kanssa vauvasta vaariin, päiväkodista ikäihmisten asumisyksiköihin. Viimeisin työpaikkani on ollut Tampereen kaupungin erikoissairaanhoidon mielenterveys- ja päihdepalveluissa päihdesairaanhoitajana, jonka työnkuvaan kuului kaikkien erilaisten riippuvuuksien hoitotyö. Tätä ennen tein 10 vuotta lastensuojelun työtä niin perhetyössä kuin lastensuojelun laitoksissa ja myös jälkihuolto kuului työhöni. Nuotti-valmennuksessa kuntouttava ja ratkaisukeskeinen työotteeni tulee näkymään. Pidän myös erityisen tärkeänä moniammatillista työskentelyä asiakkaan luvalla asiakkaan hyväksi.

Aila Hyvönen

Pirkanmaa

 

Minulla on pitkä työkokemus sosiaalialalta. Olen työskennellyt mm. perhekuntoutuksessa ja kotiin tehtävässä ohjaustyössä. Eritysosaamista minulla on perheistä, joissa on pieniä lapsia.

 

Peruskoulutukseltani olen sosiaalikasvattaja. Lisäksi olen suorittanut lastensuojelun- ja perhetyön opintoja sekä psykiatrisen hoitotyön eat:n. Tällä hetkellä opiskelen ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa.