Nuotti-valmentajat

Reetta Salminen

Pirkanmaa

 

Olen ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, sosiaalityöntekijä ja ympäristösuunnittelija. Teen tällä hetkellä Nuotti-valmennusten lisäksi ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin työtä ja vedän voimavarakursseja. Sosiaalityöntekijänä ja nyt terapeuttina olen toiminut viimeiset kymmenen vuotta. Viimeksi olen työskennellyt vuosia nuorten asumisneuvojana Tampereella sekä työllistymisen monialaisissa palveluissa. Nuotti-valmentajana olen lämmin, rehellinen ja näen asiakkaissa voimavaroja ja kyvykkyyttä. Harrastan vapaa-ajallani mm. joogaa, retkeilyä ja erilaisia itsekehittämisen kursseja ja ammennan harrastuksistani ideoita ja virikkeitä myös työhöni.

Mikko Niemi

Pirkanmaa

 

Olen pohjakoulutukseltani sosionomi (2012) ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (2021). Sosiaalialan työkokemusta minulla on 10 vuoden ajalta. Olen työskennellyt 6 vuoden ajan nuorisotyön eri alueilla mm. etsivä- ja erityisnuoristyössä, joten nuorten maailmassa eläminen on minulle tuttua. Lisäksi minulla on kokemusta lasten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä sekä psykiatrisen puolen työskentelystä. Vapaa-aikaani tykkään viettää urheillen ja urheilua seuraten.

Aila Hyvönen

Pirkanmaa

 

Minulla on pitkä työkokemus sosiaalialalta. Olen työskennellyt mm. perhekuntoutuksessa ja kotiin tehtävässä ohjaustyössä. Eritysosaamista minulla on perheistä, joissa on pieniä lapsia.

 

Peruskoulutukseltani olen sosiaalikasvattaja. Lisäksi olen suorittanut lastensuojelun- ja perhetyön opintoja sekä psykiatrisen hoitotyön eat:n. Olen myös ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti.