Neurologisen fysioterapian osaaja Tampereelle

Etsimme moniammatilliseen tiimiimme vahvistusta Tampereelle työskentelemään neurologisten asiakkaiden kanssa. Edellytämme sinulta usean vuoden työkokemusta neurologisesta fysioterapiasta sekä vähintään 30 opintopisteen neurologisen fysioterapian erikoistumisopinnot (voi myös koostua useammasta kokonaisuudesta, muiden alojen erikoistumiset katsotaan tapauskohtaisesti).

 

Kannustavassa työyhteisössämme saa aina tukea tiimiltä. Meillä pääset kehittymään, kehittämään ja vaikuttamaan. Vaativa neurologinen fysioterapia toteutuu terapiatiloissa,  asiakkaan omassa toimintaympäristössä ja allasterapiana. Asiakkaat ohjautuvat meille mm. Kelan ja sairaanhoitopiirin kautta.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä tulevaisuuteen suuntaavassa ja laadukasta kuntoutusta tarjoavassa kasvavassa yrityksessä. Olemme ammattitaitoisia, hyväntuulisia ja joustavia ammattilaisia, ja toivomme juuri Sinua tiimiimme! Viihtyisät tilat ja hyvät työvälineet mahdollistavat mielekkään työn tekemisen. Työnohjaus ja lisäkoulutusmahdollisuus tukevat ammatillista kehitystäsi.

 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi CV:n kera pian osoitteeseen pirta.saarenkyla@premius.fi ja olli.lahteenmaki@premius.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Pirta Saarenkylä, 0440 728 387.