Nellystiina Vänni, psykoterapeutti

Psykoterapeutti Nellystiina Vänni

Varaa aika

Toimipiste: Tampere
p. 040 716 8675
nellystiina.vanni@premius.fi

Premius Kuntoutus asiakaspalvelu
ma–pe 7.30–18.00
la 9.00–15.00
p. +358 10 292 8570

Erityispätevyydet ja kiinnostuksen kohteet

  • Kelan yksilöpsykoterapia

Tutkinnot ja koulutukset

Olen koulutukseltani psykologi ja kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti.

Olen työskennellyt monipuolisesti erilaisissa työtehtävissä ja urani aloitin aikoinaan psykiatrisessa sairaalasta. Olen työskennellyt lasten, nuorten, aikuisten ja iäkkäämpien henkilöiden kanssa muun muassa psykiatrisessa sairaalassa, avohoidossa, lastensuojelussa, neuropsykologisessa kuntoutuksessa sekä kehitysvammapuolella. Monipuolisen uran on mahdollistanut yrittäjyys sekä mielenkiinto ihmismieltä kohtaan.

Terapeuttina pyrin muodostamaan kokonaisuuden asiakkaani tilanteesta ja löytämään tekijät, jotka ovat avainasemassa terapian kannalta, ja sitä kautta tukemaan asiakasta eteenpäin.

Työotteeni on aktiivinen ja tuottoisa, usein jopa spontaani. Ajatukseni on, että terapia on prosessi, jossa asiakas määrittelee tahdin ja teemat. Minun osuuteni on viedä prosessia eteenpäin turvallisesti, ajoittain kuitenkin haasteita päin ohjaten. Uskon tasavertaisuuteen terapiassa ja pidän tärkeänä, ettei terapeutti aliarvioi asiakasta ja oleta asiakkaan ajatuksia ja ongelmia, vaan mahdollistaa jokaiselle asiakkaalleen oman terapia-asetelman ja aikataulun. Terapeuttina olen ammatillinen, inhimillinen ja eloisa.

Työskentelykielet: suomi

Toistaiseksi ei vapaita paikkoja Kelan kuntoutuspsykoterapiaan. Yksittäisiä aikoja tai muutaman kerran käyntijaksoja voit tiedustella halutessasi suoraan terapeutilta.