Premius kuntoutus

Lymfaterapia

Lymfaterapia vilkastuttaa aineenvaihduntaa, vähentää turvotusta, lievittää kipua ja nopeuttaa vammojen parantumista. Miellyttävältä tuntuva hoito rentouttaa koko kehoa ja tehoaa monenlaisiin vaivoihin. Lymfaterapiassa käytetään kevyitä, rytmikkäitä otteita, joiden tarkoituksena on tehostaa kehon imusuoniston toimintaa. Lymfahoidon avulla kudoksissa oleva ylimääräinen neste pääsee imusuoniin ja sieltä edelleen kehon nestekiertoon.

 

Lymfaterapiaa käytetään hoitona muun muassa kroonisiin sairauksiin, kuten reumaan ja nivelkulumiin. Sillä hoidetaan myös turvotusta esimerkiksi kirurgisten toimenpiteiden, syöpäleikkausten tai sädehoidon jälkeen. Lisäksi lymfaterapialla hoidetaan vammoja ja arpia esimerkiksi murtuma- ja palovammatapauksissa sekä laskimo- ja valtimoperäisiä tai sokeritaudin aiheuttamia säärihaavoja.

 

Lymfaterapia voi olla Kelan korvaamaa, kun kyseessä on esimerkiksi synnynnäinen imusuoniston kehityshäiriö, rintasyöpäleikkaus, muu laaja kirurginen toimenpide, sädehoito tai krooninen ruusuinfektio.

 

Premiuksessa lymfaterapiaa tarjoavat koulutetut lymfaterapeutit ft Sirpa Toivonen sekä ft Sanna Miettinen Tampereen toimipisteessä.

Hinnasto

Lymfaterapia 45 min

63 €

Lymfaterapia 60 min

78 €

Lymfaterapia 90 min

103 €

+ kotikäyntilisä +50 % (30 km säteellä)