Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

 

Ratkaisukeskeisellä lyhytterapialla tarkoitetaan 1-20 kerran prosessia, jossa työskentelyn keskiöön otetaan asiakkaan toivoma teema tai tietty rajattu ongelma-alue. Terapeuttisen keskustelun ja tehtävätyöskentelyn avulla pyritään tavoitteellisesti kasvattamaan asiakkaan itseymmärrystä, auttamaan tunteiden säätelyssä, kehittämään ongelmanratkaisutaitoja, auttamaan kriisivaiheiden yli ja tuottamaan tarkoituksenmukaisia käyttäytymismuutoksia asiakkaan arjessa.

 

Lyhytterapialla hoidettaviksi ongelmiksi soveltuvat lievemmät vaikeudet, itsetuntemuksen kasvattaminen ja akuutit elämänkriisit. Lyhytterapeutti sitoutuu pitämään kuulemansa asiat luottamuksellisina. Vaitiolovelvollisuus jatkuu myös tapaamisten loputtua.

 

Lyhytterapeuttisilla menetelmillä voidaan tukea myös perhe- ja parisuhteita. Voimme yhdessä miettiä keinoja arjen sujuvoitumiseksi ja perheen hyvinvoinnin tueksi, tai keskustella ohjatusti mieltä painavista asioista.

Hinnasto

Lyhytterapia

Vastaanotolla Tampere

45 min
45,90 €

60 min
61,20 €

90 min
76,50 €

Etäkuntoutus

30 min

41,80 €

45 min
45,90 €

Premius_henkilokuvat_Kaisu-Nurminen_2019_lowres_02

Lyhytterapeutti Kaisu Nurminen

 

Olen pohjakoulutukseltani toimintaterapeutti (2003) ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja (2014). Olen työskennellyt lasten, nuorten ja perheiden kanssa yli 15 vuoden ajan. Lyhytterapeutiksi valmistuin vuonna 2021.

 

Ota rohkeasti yhteyttä! Olet lämpimästi tervetullut! Voit varata ajan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@premius.fi tai soittamalla asiakaspalveluun p. 010 2928 570.