Kaisa Niemi, Oma väylä -terapeutti

Hoitovapaalla

Oma väylä -terapeutti Kaisa Niemi

Varaa aika

Toimipiste: Tampere

Premius Kuntoutus asiakaspalvelu
ma–pe 7.30–18.00
la 9.00–15.00
p. +358 10 292 8570

(Hoitovapaalla)
Olen koulutukseltani sosiaalityöntekijä (YTM). Lisäksi olen valmistunut ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi.

Olen työskennellyt sosiaalialan tehtävissä vuodesta 2010 alkaen painottuen lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävään työhön. Minulla on kokemusta myös päivystystehtävistä. Viime vuodet olen toiminut kuraattorina toisen asteen oppilaitoksissa nuorten ja nuorten aikuisten parissa.

Minulle tärkeää on olla rinnallakulkijana ja tsempparina matkalla kohti tavoitteitasi. Uskon positiivisen palautteen ja myönteisten kokemusten kannattelevan vaikeissakin elämäntilanteissa. Tuen sinua mielelläni esimerkiksi elämänhallinnassa, itsenäistymisessä tai oman opiskelupolun löytymisessä.