Ilmoita väärinkäytösepäilystä

Tärkeä osa vastuullista toimintaamme on, että jokainen Premius Kuntoutuksen henkilöstön jäsen, ammatinharjoittaja, asiakas, kumppani, toimittaja tai muuten yrityksen kanssa tekemisissä oleva henkilö voi tuoda esiin väärinkäytösepäilynsä ja luottaa siihen, että yritys ryhtyy toimiin asian selvittämiseksi.

Pyydämme sinua ensisijaisesti keskustelemaan väärinkäytösepäilyistäsi esihenkilösi tai yhteyshenkilösi kanssa. Jos tämä ei kuitenkaan ole mahdollista, voit ilmoittaa epäilystäsi tämän ilmoituskanavan kautta. Ilmoituskanavan kautta voit tehdä ilmoituksen halutessasi täysin anonyymisti.

Ilmoituskanavan palvelun tuottaa ulkopuolinen riippumaton palveluntarjoaja Easywhistle Oy. Se vastaa kanavan teknisestä toteutuksesta ja pitää huolta siitä, että ilmoittajan anonymiteetti on turvattu, ilmoituksen tiedot hyvin suojattu ja järjestelmä täyttää vaativimmat tietosuojakriteerit.

Kaikki ilmoitukset tutkitaan asianmukaisesti ja luottamuksellisesti. Sinulla ei tarvitse olla varmaa tietoa asiasta, mutta ilmoitus on tehtävä vilpittömin mielin. Perättömien ilmoitusten tekeminen tahallisesti on ehdottomasti kielletty.