Tervetuloa Premiuksen etävastaanotolle

 

Toteutamme etäkuntoutusta kaikissa palveluissa eli fysioterapiassa, toimintaterapiassa, puheterapiassa ja lyhytterapiassa.

 

Etäkuntoutuksessa terapeutti ja asiakas kohtaavat videon välityksellä. Terapeutti ohjaa harjoitteissa aivan kuten läsnäoloterapiassakin. Yksilöllinen kuntoutus toteutetaan etävastaanottona juuri sinulle sopivina aikoina ja kuntoutukseen käytettävä aika voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaan. Ammattilaisemme huolehtivat, että kuntoutusprosessit hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla. Etävastaanottoja voidaan hyvin yhdistää myös osaksi muuta kuntoutusta.

 

Terapeuttimme opastavat sinua etäyhteyksien käyttöönotossa henkilökohtaisesti ja etävastaanottoa harjoitellaan ja kokeillaan tarpeen mukaan käytännössä etukäteen lähiterapiakerralla. Etävastaanotolle pääsee samaan aikaan vain terapeutti ja asiakas, ja yhteys on salattu.

Miten etävastaanotto toimii?

  • Etäterapiamme käyttämä Viivi-ohjelma on päivittynyt uuteen versioon. Uusi versio toimii jatkossa myös tabletilla ja älypuhelimessa suoraan internet-selaimen avulla, eikä erillistä Viivi Health -applikaatiota enää ladata.
  • Etävastaanottoa varten tarvitset jatkossakin tietokoneen, tablet-laitteen tai älypuhelimen. Terapeuttimme opastavat sinua etäyhteyksien käytössä tarvittaessa henkilökohtaisesti.
  • Etävastaanoton onnistumiselle edellytys on, että tietokoneestasi, älypuhelimestasi tai tabletiltasi löytyy kamera ja mikrofoni. Viivi-ohjelman päivityksen myötä etävastaanotto toimii tietokoneella myös Safarin kautta sekä tuttuun tapaan Chrome- ja Firefox-selaimissa.
  • Kun terapeutti on varannut etävastaanottoajan, saat joko sähköpostiisi tai tekstiviestin ajanvarauksesta, jossa on linkki etävastaanotolle. Voit itse valita linkin lähetystavan. Niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimella toimiessasi voit klikata vain sähköpostin linkkiä, jolloin käyttämäsi laite avaa yhteyden etävastaanotolle selaimen kautta.
  • Muista tarkastaa, että olet hyväksynyt mikrofonin ja kameran käytön etävastaanoton aikana. Yhteys on salattu, joten etävastaanotolle pääsee sinun lisäksesi vain terapeuttisi. Voit siis olla huoletta videoyhteydessä terapeuttisi kanssa.

Miten aika etävastaanottoon varataan?

  • Ensimmäinen aika etävastaanotolle varataan netistä tai soittamalla asiakaspalveluun.
  • Ensimmäisen kerran jälkeen ajan voi varata terapeutin, asiakaspalvelun tai Premiuksen nettisivujen kautta.

Hinnasto

Toiminta- ja fysioterapia

Etävastaanotto

15 min
25 €

30 min
41 €

45 min
48,75 €

60min
65 €

Avustajan / lähiomaisen ohjaus

15 min
25 €

30 min
41 €

45 min
48,75 €

60min
65 €

Verkosto ym palaverit

15 min
25 €

30 min
41 €

45 min
48,75 €

60min
65 €

Lyhytterapia

30 min
41 €

45 min
48,75 €

Puheterapia

30 min
85 €

45 min
115 €

60 min
143,75 €

Heräsikö kysymyksiä?  Kysy rohkeasti, me vastaamme.

 


 

 

Get it on Google Play

Lisätietoja:

 

Premius Kuntoutus

010 2928 570

 

Etäkuntoutus on Kelan kuntoutuspalveluiden palveluvalikoimassa vuoden 2019 alusta.