ASIAKASKOKEMUKSIA

Ilkka, 57

”Hoitovirheen seurauksena molemmat jalkani halvaantuivat vuonna 2008. Premiuksessa saamani fysioterapian ansiosta pystyn nyt kävelemään jalkatukien ja kyynärsauvojen avulla – alussa jalkani olivat täysin liikkumattomat. Osaavien ja mukavien ammattilaisten avulla kuntoudun pienin askelin parempaan suuntaan.”

 

Sanna, 34

“Minulla on syntymästäni saakka ollut CP-vamma, ja lisäksi vuonna 2008 minulla todettiin MS-tauti. Fysioterapia ja toimintaterapia auttavat minua pysymään kunnossa ja pystyn myös pyörittämään perhettä pyörätuolissa istumisesta huolimatta. Toiveitani kuunnellaan ja olen tyytyväinen saamiini kuntoutuspalveluihin.”

 

Sirpa, 68, ja hänen miehensä Jouko, 72

”Aivoinfarktia seuranneen toispuolihalvauksen vuoksi minut lähetettiin kotikunnastani hoitolaitokseen, jossa en kuitenkaan viihtynyt. Suositusten kautta hakeuduin Premiukseen omakustanteisesti muutamaksi viikoksi kuntoutumaan. Minulle tärkeintä Premiuksessa oli se, että sain ottaa aviomieheni mukaan Pikonlinnaan. Yhdessä olon lisäksi oli hyödyllistä, että mieheni näki, miten omatoimisuuttani ja toimintakykyäni voi edistää arjessa. Kuntoutusjakson aikana tilanteeni parani merkittävästi: kävelykykyni edistyi, pukeuduin itse ja pystyin myös hieman virkkaamaan. Oli hienoa, että myös mieheni sai irtioton arjesta esimerkiksi nauttimalla hieronnasta.”

 

Hoitoalalla työskentelevä työporukka

”Premius toteutti työporukallemme räätälöidyn työhyvinvointi-iltapäivän, johon sisältyi mm. liikuntaa ja rentoutumista kahvihetken kera. Ohjaajamme osasi hyvin lisätä tietämystämme oman kehon hyvinvointiin liittyen. Nyt olemme järjestämässä jo kolmatta vastaavaa tilaisuutta saman, hyväksi havaitun fysioterapeutin kanssa.”

 

Kristiina, 52, Norja

Norjassa asuva Kristiina saapui viideksi viikoksi Tampereelle Premiuksen intensiivikuntoutukseen, taustallaan vuonna 2012 tapahtunut aivoverenvuoto. Hänelle laadittu kuntoutusohjelma koostui yksilöllisesti suunnitelluista päivittäisistä fysio-ja toimintaterapiaharjoituksista, Kristiinalle sopivan majoitusvaihtoehdon tukiessa hänen tarvettaan ympärivuorokautisiin hoitopalveluihin.

 

”Kaikki Premiuksessa olivat erittäin ammattitaitoisia ja asiakaspalveluhenkisiä. Olin myös otettu harjoituksissani käytettyjen laitteiden monipuolisuudesta. Koin, että sain Premiuksesta konkreettisia välineitä kävelyharjoituksieni jatkamiseen myös kotona Norjassa. Suosittelen Premiusta kaikille, jotka etsivät yksilöllisiä kuntoutuspalveluja.”