Aikuisten neurologisen fysioterapian tiiminvetäjä

Haemme aikuisten neurologisen fysioterapian tiiminvetäjää Tampereelle. Edellytämme sinulta erikoistumisopintoja aikuisten neurologisen fysioterapian osalta. Etsimme henkilöä, jolla on pitkä kokemus aikuisten neurologisesta fysioterapiasta. Mahdollinen esimieskokemus on eduksi tehtävässä, mutta ei välttämätöntä. Työ sisältää lähiesimiehen tehtäviä, kehitystehtäviä ja asiakkaiden kanssa tehtävää terapiatyötä.

 

Kannustavassa työyhteisössämme saa aina tukea moniammatilliselta tiimiltä. Meillä pääset kehittymään, kehittämään ja vaikuttamaan. Tehtävässä vastaat neurologisen fysioterapiatiimin kehittämisestä ja kasvattamisesta yhdessä hallinnon kanssa. Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä myös aikuisten toimintaterapia- puheterapia- ja psyfytiimin kanssa.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä tulevaisuuteen suuntaavassa ja laadukasta kuntoutusta tarjoavassa kasvavassa yrityksessä. Muutamme syksyllä 2020 uusiin upeisiin tiloihin Kalevaan. Viihtyisät tilat ja hyvät työvälineet mahdollistavat mielekkään työn tekemisen.  Olemme ammattitaitoisia, hyväntuulisia ja joustavia ammattilaisia, ja toivomme juuri Sinua tiimiimme! Työnohjaus ja lisäkoulutusmahdollisuus tukevat ammatillista kehitystäsi.

 

Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi CV:n kera pian: pirta.piiroinen@premius.fi  ja tuomo.ahosola@premius.fi 28.6.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Pirta Piiroinen, 0440 728 387