Kokonaisvaltaista kuntoutusta – moniammatillinen tiimi ja laaja palveluvalikoima asiakkaan tukena

Vuoden ensimmäisessä uutiskirjeessä kerromme aikuisten, nuorten ja lasten palvelujen kuulumisia. Palveluvalikoimamme laajeni jo tammikuussa kävelyrobottikuntoutukseen, kun Tampereen toimipisteeseen tuli kaksi Lokomat-kävelyrobottia. Alkuvuoden käyttäjäkokemusten perusteella asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä ja konkreettista hyötyä liikkumiseen on intensiivisellä kuntoutuksella saatu aikaan. Pystymme kävelyrobottien myötä tarjoamaan entistä parempaa kuntoutusta asiakkaillemme.

 

Moniammatillinen ja osaava henkilökuntamme palvelee ammattitaidolla niin tuki- ja liikuntaelinvaivojen, kivun kuin neurologisen kuntoutuksenkin osalta. Kehittyvä aikuisten toimintaterapiatiimimme kouluttautuu kuluvana vuonna kolmen terapeutin voimin psykofyysisen toimintaterapian saloihin, joten pystymme palvelemaan asiakkaita moniammatillisesti myös tällä saralla jatkossa entistä paremmin.

 

Tuki- ja liikuntaelin tiimin vahva osaaminen on jo viime vuonna tarjonnut avun monelle käsi-, jalka- ja selkäongelmaiselle. Lisäksi konsultointikäynnit muun muassa neurologisten kuntoutujien osalta ovat olleet pidettyjä ja asiakkaat ovat antaneet positiivista palautetta moniammatillisuuden toteutumisesta käytännössä. Jatkamme samalla avarakatseisella ja tehokkaalla kuntouttamisella työskentelyä myös jatkossa.

 

Olemme iloisia pystyessämme tarjoamaan asiakkaillemme myös psykofyysistä fysioterapiaa, kipufysioterapiaa, tukituotteita mittauksineen, koira-avusteista terapiaa, purentalihasterapiaa, lantionpohjaterapiaa, akupunktiota sekä ratsastusterapiaa.