Tuki- ja liikuntaelimistön tiimiin kaksi uutta osaajaa

Tuki- ja liikuntaelimistön tiimimme osaaminen on vahvistunut kahdella uudella ammattilaisella lokakuun alussa. Fysioterapeutti Aki Siimekselä on työskennellyt erilaisista tuki- ja liikuntaelinongelmista kärsivien asiakkaiden kanssa jo 8 vuoden ajan. Osmo Reentilän erikoisosaamista ovat manuaaliset hoitomuodot. TULE-tiimistä löytyy erittäin monipuolista ja laaja-alaista osaamista muun muassa kipufysioterapiasta, OMT–fysioterapiasta ja urheilufysioterapiasta. Lisäksi palveluihin kuuluu esimerkiksi urheiluhierontaa. Fysioterapiassa painotamme tarkkaa alkututkimusta ja arviointia löytääksemme ongelmakohdat, joihin näyttöön perustuvalla fysioterapialla haetaan ratkaisuja.

Premiuksen vahvuudet tuki- ja liikuntelinfysioterpiassa on koko tiimin osaamisen hyödyntäminen asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tiimin toteuttama fysioterapia on asiakaskeskeistä ja pyrimme löytämään oikeat harjoitteet ja terapiamenetelmät jokaisen asiakkaan tilanne huomioiden.
Painotamme TULE- tiimissämme konsultoinnin ja kollegiaalisen tuen tärkeyttä. Tätä kautta kehitämme aktiivisesti tiimiä sisältä päin. Sisäiset koulutukset sekä muu ammatillinen kouluttautuminen on ideologiassamme vahvana osana osaamisen kehittämistä.