Tarjoamme psykofyysisen fysioterapian palveluja entistä mittavammin

Kalevan uusien upeiden toimitilojen käyttöönoton myötä puitteet psykofyysisen fysioterapian toteutukselle ovat laajentuneet merkittävästi. Voimme nyt tarjota psykofyysisen fysioterapian palveluja entistä mittavammin ja laadukkaammin asiakkaillemme ja kuntoutujillemme.

Tällä hetkellä Premiuksessa työskentelee vankkaa psykofyysisen fysioterapian osaamista omaava 8 ammattilaisen tiimi. Seitsemän meistä työskentelee uusissa Premiuksen Kalevan tiloissa ja yksi Kangasalan toimipisteessä. Tiimimme vahvuuksina on laaja-alainen psykofyysisen fysioterapian osaaminen ja terapeuttien suuntautuminen eri ikäisten asiakkaiden ja kuntoutujien kanssa työskentelyyn. Toteutamme fysioterapiaa siis kaikille ikäryhmille; lapsille, nuorille ja aikuisille. Erityisosaamisemme painottuu psyykkisten traumojen, lasten ja nuorten pitkittyneiden kiputilojen ja toiminnallisten häiriöiden, syömishäiriöiden sekä ahdistuneisuushäiriöiden ja masennuksen kuntoutukseen. Vastaanotoillamme käy myös stressioireista, unettomuudesta, jännittyneisyydestä ja uupumuksesta kärsiviä ihmisiä.

Tiimissämme on tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien asiantuntijoita ja ratsastusterapeutti, joiden osaamista on mahdollista hyödyntää joko pääpainoisesti tai osana kokonaiskuntoutusta. Tarjoamme psykofyysistä fysioterapiaa myös muiden asiakasryhmiemme kuntoutuksen tueksi esimerkiksi neurologisessa fysioterapiassa, tuki- ja liikuntaelinfysioterapiassa, lasten ja nuorten kipukuntoutuksessa sekä lähitulevaisuudessa osana Lokomat-kuntoutusta.