Lasten palvelut kasvavat merkittävästi

Lasten kuntoutuspalvelut ovat monipuolistuneet tämän vuoden aikana. Uusissa, syksyllä avattavissa tiloissa Tampereen Kalevassa voimme myös vastata entistä paremmin lasten tarpeisiin muun muassa uusilla tilaratkaisuilla ja monipuolisemmalla terapiavälineistöllä. Moniammatillinen ja kasvava lasten kuntoutukseen erikoistunut tiimi mahdollistaa, että voimme kokonaisvaltaisemmin tukea perheiden arkea ja lisätä lasten fysioterapiapalveluita.

Lasten fysioterapeutti Hanna Hellman toimii Premiuksessa lasten neurologisen fysioterapian tiiminvetäjänä. Hannan ammattitaidossa näkyy yli 13 vuoden kokemus neurologisten kuntoutujien kanssa yhdistettynä nykyteknologian hyödyntämiseen.

Fysioterapeutti Heidi Haromo aloitti lasten tuki-ja liikuntaelimistön kuntoutuksen tiiminvetäjänä. Heidillä on laajaa erityisosaamista kivun hoidosta ja kuntoutuksesta.

Myös lasten toimintaterapiatiimi on saanut lisävahvistusta. Toimintaterapeutti Saara Rämö on perehtynyt puhetta tukeviin ja korvaaviin kommunikaatiokeinoihin ja hän on opiskellut myös viittomakielen alkeet. Toimintaterapeutti Hanna Majapuro on työskennellyt lasten ja nuorten toimintaterapeuttina sekä Suomessa että ulkomailla. Terapiatyössä Hanna haluaa ottaa huomioon jokaisen lapsen ja hänen elämäntilanteensa ainutlaatuisuuden ja yksilöllisyyden.

Tutustu uusiin osaajiimme www-sivujen kohdasta Ammattilaisemme!