Aikuisten neurologisen kuntoutuksen tiimissä huippuosaajat

Neurologinen fysioterapia on Premiuksen ydinosaamista. Olemme panostaneet palvelun kehittämiseen ja moniammattillisen tiimimme ansiosta voimme huomioida asiakkaiden erilaiset tarpeet. Tampereen uusissa toimitiloissa tarjonta monipuolistuu ja syvenee entisestään.

Neurologisten sairauksien ja vammojen kuntoutukseen on erikoistunut iso tiimi, jonka tiiminvetäjänä on aloittanut Petra Peltoniemi. Petra on työskennellyt viimeiset 14 vuotta neurologisten asiakkaiden kanssa ja hänen erikoisalaansa ovat myös hengitysfysioterapia ja soveltava liikunta.

Työskentelemme Premiuksessa neurologisten kuntoutujien kanssa jo kahdenkymmenen terapeutin voimin tarjoten kuntoutujille visiomme mukaan “parhaan kuntoutuskokemuksen”. Visioon pääsemiseksi työskentelemme suunnittelemalla tavoitteet asiakaslähtöisesti ja arkeen osallistumista tukeviksi. Pyrimme löytämään ja hyödyntämään kuntoutujien voimavaroja niin vastaanotolla kuin kuntoutujien arkiympäristössä, unohtamatta kuntoutujien lähi-ihmisten tarvittavaa ohjausta.

Kevään ja kesän aikana kuntoutujamme ovat päässeet tutustumaan koira-avusteisen terapian lisäksi toisenlaisiin nelijalkaisiin. Fysioterapeutti Suvi Thornley on toteuttanut ratsastusterapiaa ja hänellä on useita eri kokoisia ratsastuterapiaan soveltuvia hevosia. Kuntoutujat ovat olleet todella innostuneita tällaisesta mahdollisuudesta ja palaute on ollut pelkästään positiivista. Ratsastusterapiaa on mahdollista toteuttaa niin yksilö, kuin ryhmä muotoisena toimintana.

Lue lisää neurologisen fysioterapian palveluistamme

Tutustu Petraan