Useimmin kysyttyä muutostamme Kalevaan

Missä Tampereen uudet tilat sijaitsevat?

Premiuksen Tampereen toimipisteen uudet tilat sijaitsevat Kalevassa, osoitteessa Sarvijaakonkatu 5 B. Samassa rakennuksessa Premiuksen kanssa on Linkosuon kahvila ja toimistotiloja.

Uudet tilat ovat loistavien kulkuyhteyksien ja monien arjen palveluiden äärellä. Vieressä on S-market, samoin Kalevan Prismaan ja moniin muihin kauppoihin on lyhyt matka. Lisäksi muun muassa Tampereen kaupungin apuvälineyksikkö löytyvät läheltä uusia tiloja.

Kangasalan toimipisteemme jatkaa toimintaansa tutussa osoitteessa Kirkkojärventie 6.

 

Miksi muutatte uusiin tiloihin?

Suurempien ja meidän tarpeisiimme remontoitujen tilojen myötä tulemme entisestään parantamaan terapiapalveluitamme ja niiden vaatimia edellytyksiä. Uusissa tiloissa lapset, nuoret ja aikuiset sekä heidän erilaiset tarpeensa pystytään huomioimaan paremmin. Tavoitteemme on, että moniammatillinen tiimimme pystyy vastamaan kaikkiin asiakkaidemme kuntoutustarpeisiin kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti.

Uusissa tiloissa on nykyisiin Tampereen tiloihin verrattuna noin 400 neliön verran enemmän tilaa ja esteettömyys on huomioitu nykyistä paremmin – tilat sijaitsevat yhdessä tasossa.

 

Vaikuttaako muutto jotenkin tulevaan toimintaanne?

Ei vaikuta. Uusien tilojen myötä pystymme huomioimaan nykyisten terapiamuotojen tarpeet entistä paremmin ja laajemmin sekä tulevaisuudessa myös kasvattamaan palveluvalikoimaamme.

Fysio-, toiminta- ja psykofyysisessä fysioterapiassa terapiahuoneiden määrää lisätään ja huonekokoja kasvatetaan. Lisäksi terapiavälineistöön panostetaan muuton yhteydessä runsaasti.

Tuki- ja liikuntaelin fysioterapian osaamista vahvistetaan, ja näin voimme palvella asiakkaitamme entistä laajemmin. Muuton jälkeen painokevennettyyn kävelyyn tarkoitettu tila kasvaa, ja saamme kattokiskot ja -nostimen myös terapiahuoneeseen.

Toimintaterapiaan saamme uuden upean 50m2 terapiasalin sekä oman taide- ja puutyöhuoneen. Muuton yhteydessä lisäämme palveluvalikoimaamme lastojen valmistuksen uudessa tarkoituksenmukaisessa lastahuoneessa.

Myös lasten fysioterapiapalveluita lisätään.

 

Koska muutto tapahtuu?

Muutto ajoittuu todennäköisesti syys-lokakuun vaihteeseen. Tiedotamme tarkasta muuttoajankohdasta kesän aikana.

 

Vaikuttaako muutto kuntoutukseeni ja varattuihin terapia-aikoihin?

Ei vaikuta. Muutosta huolimatta arki ja sovitut terapia-ajat rullaavat normaalisti. Varsinaisen muuton yhteydessä Tampereen alueen terapiat tullaan mahdollisesti toteuttamaan parin päivän ajan joko kotikäynteinä, Kangasalan toimipisteemme tiloissa tai mahdollisuuksien mukaan etäterapiana – tiedotamme tästä asiakkaitamme myöhemmin lisää.

Allasterapiat pyörivät tuttuun tapaan normaalisti muutosta huolimatta.

 

Millaiset uudet tilat tulevat olemaan?

Uudet tilat sijaitsevat yhdessä tasossa ja ovat noin 1 400 neliön suuruiset. Tilat on remontoitu Premiuksen tarpeet ja toiveet huomioiden.

Tilat on jaoteltu palveluittain, mikä tekee asioinnista sujuvaa ja miellyttävää. Asiakaspalvelumme ottaa asiakkaat iloisena vastaan sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä.

 

Minkälainen remontti uuteen toimipisteeseen on tehty?

Remontti oli erittäin perusteellinen. Käytännössä entiset tilat on uusittu täysin, sillä kaikki vanhat seinät ja lattiat purettiin. Lisäksi ilmanvaihtokanavat, sähköt, putket ja kaikki pintamateriaalit uusittiin.

 

Miten saavun uusiin tiloihin?

Uudet tilat sijaitsevat osoitteessa Sarvijaakonkatu 5 B. Sisäänkäynti sijaitsee S-marketin puoleisessa päädyssä. Sammonkatua pitkin saavuttaessa Premiukseen pääsee kätevästi S-marketin parkkialueen kautta.

Kalevaan kulkee runsaasti eri bussilinjoja – bussilla pääsee esimerkiksi keskustasta Kalevaan noin 5-10 minuutin välein. Myös ratikka alkaa aikanaan liikennöidä uusien tilojemme ohi. 

Taksit pääsevät pysähtymään sisäänkäynnin läheisyydessä. Myös omalla autolla voi saapua – uuden toimipisteemme luota löytyy yhdeksän autopaikkaa, joista kolme on invapaikkoja.

 

Onko uusien tilojen yhteydessä autopaikkoja?

Kyllä, asiakkaiden autopaikkoja löytyy yhteensä yhdeksän, joista kolme on invapaikkoja.

 

Miten taksikuljetukset hoituvat uusiin tiloihin?

Takseja informoidaan muutosta ja taksikyydit uuteen toimipisteeseen hoituvat tuttuun tapaan kuten ennenkin.

 

Tuleeko minun ilmoittaa muutosta itse Kelaan tai muille kuntoutukseni maksaville tahoille?

Asiakkaan ei tarvitse itse ilmoittaa muutosta Kelaan tai muille maksaville tahoille. Premius hoitaa ilmoitukset Kelaan ja muille viranomaisille.

 

Miten löydän oman terapeuttini uusista tiloista?

Asiakaspalvelumme sijaitsee sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä ja asiakaspalvelijamme opastavat sinua uudessa toimipisteessä. Myös oma terapeuttisi on sinua tuttuun tapaan vastassa.