Tampereen toimipisteemme muuttaa uusiin upeisiin tiloihin syksyllä 2020

Hyvä asiakkaamme,

Meillä on sinulle iloisia uutisia – Tampereen toimipisteemme muuttaa suurempiin tiloihin Kalevaan syksyllä 2020. Tutut terapiapalvelut jatkuvat täysin normaalisti, ja uusissa tiloissa voimme palvella entistä paremmin niin lapsia, nuoria kuin aikuisia. 

Täysin Premiuksen tarpeiden ja toiveiden mukaan remontoitavien toimitilojen myötä pystymme huomioimaan nykyisten terapiamuotojemme tarpeet entistä laajemmin sekä sitä myötä parantamaan terapiapalveluitamme ja niiden vaatimia edellytyksiä entisestään.

Uudet tilamme ovat nykyisiin verrattuna suuremmat ja myös esteettömyys on huomioitu nykyistä paremmin. Uusi Tampereen toimipisteemme tulee sijaitsemaan osoitteessa Sarvijaakonkatu 5 B. Samassa rakennuksessa kanssamme on Linkosuon kahvila ja toimistotiloja.

Muutamme Kalevaan uusien tilojemme remontin valmistuttua syys-lokakuun vaihteessa. Siihen saakka toimintamme jatkuu normaalisti Tampellassa. Tarkka ajankohta muutollemme varmistuu kesän aikana – kerromme aiheesta sinulle lisää mahdollisimman pian.

 

Sujuvat kulkuyhteydet ja arjen palvelut lähellä

 

Uudet toimitilat sijaitsevat loistavien kulkuyhteyksien ja monien arjen palveluiden äärellä. Kalevaan kulkee runsaasti eri bussilinjoja, ja myös ratikka alkaa aikanaan liikennöidä uusien tilojemme ohi.  Omalla autolla saapuville löytyy hyvin parkkitilaa. Vieressämme on S-market, samoin Kalevan Prisma ja moni muu kauppa on lähellä. Lisäksi muun muassa Tampereen kaupungin apuvälineyksikkö löytyy uusien tilojen läheisyydestä. 

Kerromme lisää muuttoaiheistamme kesän ja syksyn aikana.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää muuttoon tai uusiin toimitiloihimme liittyen, olethan rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme, p. 010 2928 570. Lisätietoja saat lisäksi omalta terapeutiltasi ja Facebookistamme.

Katso täältä myös useimmin kysytyt kysymykset muuttoon liittyen.