TAMPEREEN TOIMIPISTEEMME MUUTTAA LOKAKUUSSA KALEVAAN

Hyvä asiakkaamme,

Tampereen toimipisteemme muuttaa suurempiin tiloihin Kalevaan 1.-5.10.2020. Avaamme uusissa upeissa Kalevan tiloissa osoitteessa Sarvijaakonkatu 5 B, 33540 Tampere tiistaina 6.10. klo 12.30.

Tampellan toimitilan ovet sulkeutuvat torstaina 1.10. klo 13. Muuttopäivien aikana kuntoutukset toteutetaan etäterapiana, toimintaympäristökäynteinä tai allasterapiana – kuntoutuksen toteutuksesta sovitaan oman terapeutin kanssa. Pyrimme toteuttamaan kuntoutukset muuton aikanakin asiakkaidemme toiveiden mukaan mahdollisimman joustavasti.

Uusissa tiloissa voimme palvella entistä paremmin niin lapsia, nuoria kuin aikuisia. Täysin Premiuksen tarpeiden ja toiveiden mukaan remontoitujen toimitilojen myötä pystymme huomioimaan nykyisten terapiamuotojemme tarpeet laajemmin sekä sitä myötä parantamaan terapiapalveluitamme ja niiden vaatimia edellytyksiä entisestään.

Omalla autolla saapuville löytyy hyvin parkkitilaa Kalevasta. Sarvijaakonkadun puoleisesta päädystä sekä kiinteistön takakannelta löytyy Premiuksen omia asiakas- ja invapysäköintipaikkoja yhteensä seitsemän kappaletta. Vieressämme olevan S -marketin pihasta, kaupan alla sijaitsevasta parkkihallista sekä Sarvijaakonkadun varrelta löytyy myös hyvin paikoitustilaa.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää uusiin toimitiloihimme tai muuttopäivien terapia- aikoihin liittyen, olethan rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme, p. 010 2928 570 tai omaan terapeuttiisi.

Nähdään pian Kalevassa!

Premiuksen väki

Katso täältä myös useimmin kysytyt kysymykset muuttoon liittyen.