Etsimme TIIMINVETÄJÄÄ, TOIMINTATERAPEUTTIA Hämeenlinnan toimipisteeseen

Oletko toimintaterapeutti, joka saa tiimin toimimaan? Etsimme reipasta ja oma-aloitteista työntekijää osaksi mukavaa työyhteisöämme. Tiiminvetäjä, toimintaterapeutin kokoaikainen työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, mutta toivomuksena on, että aloitus on loppuvuoden aikana.

Edellytämme hakijalta toimintaterapeutin tutkintoa ja katsomme eduksi kokemuksen toimintaterapeutin työstä. Odotamme sinulta halua kehittyä ja viedä tiimiä eteenpäin sekä intoa kasvattaa alueen toimintaa yhdessä esimiehen kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä moniammatillisessa, tulevaisuuteen suuntaavassa ja laadukasta kuntoutusta tarjoavassa kasvavassa yrityksessä. Olemme ammattitaitoisia, hyväntuulisia, oma-aloitteisia ja joustavia ammattilaisia. Viihtyisät tilat ja hyvät työvälineet mahdollistavat mielekkään työn tekemisen. Työnohjaus ja lisäkoulutusmahdollisuus tukevat ammatillista kehitystäsi.

Hämeenlinnan tiimissä työskentelee tällä hetkellä fysioterapeutti ja kollega toimintaterapeutti aikuisten kuntoutuksen parissa. Asiakkaamme ovat lapsi- ja aikuisasiakkaita Hämeenlinnan ja ympäristökuntien alueella. Terapiat toteutuvat vastaanotolla tai asiakkaan omassa toimintaympäristössä. Tarvitset liikkuvaan työhön autoa (tai ainakin ajokorttia). Asiakkaat ohjautuvat meille mm. Kelan ja sairaanhoitopiirin kautta.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme terveyspalvelualan työehtosopimusta.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.11.2019 pirta.saarenkyla@premius.fi ja kaisu.nurminen@premius.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa toimintaterapian esimies Kaisu Nurminen, 050 3238162 / kaisu.nurminen@premius.fi