Haemme toimintaterapeuttia Hämeenlinnaan!

Etsimme reipasta ja oma-aloitteista toimintaterapeuttia osaksi Premius Kuntoutus Hämeenlinnan kehittyvää toimipistettä. Haemme työntekijää osa- tai kokoaikaiseksi, aloitus sopimuksen mukaan. Edellytämme hakijalta toimintaterapeutin tutkintoa ja katsomme eduksi kokemuksen toimintaterapeutin työstä.

Hämeenlinnan tiimissä työskentelee tällä hetkellä fysioterapeutti ja kokenut kollega toimintaterapeutti lasten ja nuorten kuntoutuksen parissa. Asiakkaamme ovat lapsi- ja aikuisasiakkaita Hämeenlinnan ja ympäristökuntien alueella. Terapiat toteutuvat vastaanotolla tai asiakkaan omassa toimintaympäristössä. Tarvitset liikkuvaan työhön autoa (tai ainakin ajokorttia). Asiakkaat ohjautuvat meille mm. Kelan ja sairaanhoitopiirin kautta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä moniammatillisessa, tulevaisuuteen suuntaavassa ja laadukasta kuntoutusta tarjoavassa kasvavassa yrityksessä. Olemme ammattitaitoisia, hyväntuulisia, oma-aloitteisia ja joustavia ammattilaisia, ja toivomme juuri Sinua tiimiimme! Viihtyisät tilat ja hyvät työvälineet mahdollistavat mielekkään työn tekemisen. Työnohjaus ja lisäkoulutusmahdollisuus tukevat ammatillista kehitystäsi.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme terveyspalvelualan työehtosopimusta.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.10.2019 pirta.saarenkyla@premius.fi ja kaisu.nurminen@premius.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa toimintaterapian esimies Kaisu Nurminen, 050 3238162 / kaisu.nurminen@premius.fi