Kangasalan Kuohunlähde

Kuntosalimme muuttaa Kangasalan keskustaan 2.9.

Avaamme uudet toimitilat Kangasalan keskustaan Kuohun-lähteeseen 26.8. ja uusi kuntosali on käytössä 2.9. alkaen. Vanha kuntosali on avoinna 22.8. klo 16 asti Pikonlinnassa.

Ilmoita jatkatko salin käyttöä

Ilmoitathan meille 15.8. mennessä jatkatko kuntosali-jäsenyyttäsi osoitteeseen kuntosali@premius.fi tai 010 2928570. Ilmoita myös, jos sinulla on 10 kerran kortissa käyttämättömiä kertoja.

Kulkulätkän ja pantin palautus

Ehjät kulkulätkät palautetaan Premiukselle

A. Henkilökohtaisesti Pikonlinnan toimipisteelle 22.8.2019 klo 8-16 välillä. Pantin palautusta varten tarvitsemme nimesi, puhelinnumerosi ja tili-numerosi pantin palautusta varten.

B. Postittamalla se osoitteeseen Premius Kuntoutus Pikonlinna, Pikonlinnantie 240, 36280 Kangasala. Lätkän lisäksi laita mukaan lapulla nimesi, puhelin– numerosi ja tilinumerosi pantin palautusta varten.

Kuntosali on syyskuun maksuton

Kuntosalin hinnat eivät muutu muuton myötä. Tarjoamme lisäksi syyskuun ilmaiseksi.

Uuden salin toimintaohjeet

  • Kuntosali on avoinna klo 8-20 joka päivä
  • Kuntosalille pääsee vain luovutetulla sähköisellä avaimella
  • Pukuhuone ja pesutilat ovat yhteistyössä Kuohun uimahallin tiloissa ja Premiuksen tiloissa on kuntosali. Kuohun ja -Premiuksen välillä on sisäkäytävä ja väli-matka on noin 10 m.
  • Uudet avaimet luovutetaan 2.9.2019 klo 9-15 välillä tai sen jälkeen aina sovitusti. Kun avain luovutetaan samalla näytetään paikat ja tehdään uusi sopimus kuntosalin käyttö-oikeudesta.
  • Uuden avaimen pantti on 30 €. Pantti maksataan -erikseen Premius Kuntoutukselle joko suoraan -kassalla kortilla / -käteisellä tai laskuun ennakkoon ennen avaimen noutoa.
  • Sali on suljettu 13.9. klo 10-15 avoimien ovien päivän ajan
  • Syyskuun aikana tiedotetaan, kuinka kuntosali-korttien / käyntien laskutus ja seuranta järjestetään 1.10.2019 -alkaen