Toimintaterapiakoulutus: Leikki- ja kaveritaitojen havainnointi ja arviointi

Aika ja paikka: 9.12.2019 klo 8.30-15.30, Premius Kuntoutus Tampereen toimipiste: Kihlmaninraitti 1C, 33100 Tampere

Kouluttaja: Tiina Lautamo, toimintaterapeutti, FT, TtL

Osallistujat: max 15 henkilöä

Hinta: 197,50 € sis alv 24%. Hinta sisältää koulutuksen, materiaalipaketin, kahvin ja välipalan. Lounas on omakustanteinen.

Järjestämme joulukuussa Ralla toimintaterapiakoulutuksen, jonka aiheena on leikki- ja kaveritaitojen havainnointi ja arviointi. Koulutuksessa käydään läpi leikki- ja kaveritaitojen teoreettista perustaa. Koulutuksen myötä osallistuja osaa toteuttaa lapsen leikkitaitojen ja kaveritaitojen havainnointia sekä pisteyttämään taitojen laatua luotettavasti. Osallistuja oppii myös tulkitsemaan arvioinnin ja yhteenvetojen tuloksia RALLA-analyysiraporttien pohjalta.

Koulutus toteutetaan kolmivaiheisena kokonaisuutena. Kuukautta ennen koulutuspäivää koulutettavat saavat käsikirjan ja salasanan RALLA-sovellukseen sekä linkin koulutusvideoihin. Koulutuksessa syvennytään tarkemmin aiheeseen ja sovelluksen käyttöön ja sen jälkeen osallistujalla on käytössään RALLA-sovellus vielä kuukauden ajan.

Sitovat ilmoittautumiset 19.11.2019 klo 20:00 mennessä. Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun sähköpostiisi, jonka eräpäivä on 26.11.2019. Jos laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, niin koulutuspaikka siirtyy seuraavalle.

 

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN


Ilmoittaudun koulutukseen
Toimintaterapiakoulutus: Leikki- ja kaveritaitojen havainnointi ja arviointi
 
Lisätietoa: