Toimintaterapiakoulutus: Leikki- ja kaveritaitojen havainnointi ja arviointi

Aika ja paikka: 9.12.2019 klo 8.30-15.30, Premius Kuntoutus Tampereen toimipiste: Kihlmaninraitti 1C, 33100 Tampere

Kouluttaja: Tiina Lautamo, toimintaterapeutti, FT, TtL

Osallistujat: max 15 henkilöä

Hinta: 197,50 € sis alv 24%. Hinta sisältää koulutuksen, materiaalipaketin, kahvin ja välipalan. Lounas on omakustanteinen.

Järjestämme joulukuussa Ralla toimintaterapiakoulutuksen, jonka aiheena on leikki- ja kaveritaitojen havainnointi ja arviointi. Koulutuksessa käydään läpi leikki- ja kaveritaitojen teoreettista perustaa. Koulutuksen myötä osallistuja osaa toteuttaa lapsen leikkitaitojen ja kaveritaitojen havainnointia sekä pisteyttämään taitojen laatua luotettavasti. Osallistuja oppii myös tulkitsemaan arvioinnin ja yhteenvetojen tuloksia RALLA-analyysiraporttien pohjalta.

Koulutus toteutetaan kolmivaiheisena kokonaisuutena. Kuukautta ennen koulutuspäivää koulutettavat saavat käsikirjan ja salasanan RALLA-sovellukseen sekä linkin koulutusvideoihin. Koulutuksessa syvennytään tarkemmin aiheeseen ja sovelluksen käyttöön ja sen jälkeen osallistujalla on käytössään RALLA-sovellus vielä kuukauden ajan.

 Sitovat ilmoittautumiset 15.11.2019 mennessä. Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun sähköpostiisi, jonka eräpäivä on 22.11.2019. Jos laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, niin koulutuspaikka siirtyy seuraavalle.

 

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN


Ilmoittaudun koulutukseen
Toimintaterapiakoulutus: Leikki- ja kaveritaitojen havainnointi ja arviointi
 
Lisätietoa: