Toimintaterapiakoulutus: Tartu Toimeen 12.4.2019, Tampere

Aika ja paikka: 12.4.2019 klo 9.00-15.30, Premius Kuntoutus Tampereen toimipiste: Kihlmaninraitti 1C, 33100 Tampere

Kouluttaja: Toimintaterapeutti Merja Tompuri

Osallistujat: max 15 henkilöä

Hinta: 219,15 € sis. alv 24 %. Hinta sisältää koulutuksen ja kahvi ja teetarjoilun klo 8.30 alkaen. Lounas on omakustanteinen.

Sitovat ilmoittautumiset 28.2.2019 mennessä. Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun sähköpostiisi, jonka eräpäivä on 31.1.2019. Jos laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, niin koulutuspaikka siirtyy seuraavalle.

 


”Niin kauan kuin olemme hyvin sujuu -vaiheessa, meillä ei ole työskentelyn kanssa mitään hätää. Haasteet alkavat, kun siirrymme vaiheeseen, jossa eteneminen vaatii ponnistelua.”

Lainaus Merja Tompurin kirjasta Tartu toimeen (2018).


 

Tartu toimeen -koulutuspäivän aikana tutustutaan toiminnan ja erityisesti tehtävätyöskentelyn tukemiseen toimeen tarttumisen prosessin avulla. Koulutuksen taustalla näkyy toimintaterapia, mindfulness sekä positiivinen psykologia. Koulutus pohjautuu syksyllä 2018 ilmestyneeseen Tartu toimeen -kirjaan.

Toimeen tarttumisen taitoa tarvitaan silloin, kun motivaatio ei ole huipussaan, kun epämiellyttävät ajatukset ja tunteet kehottavat meitä luovuttamaan sekä silloin, kun toiminnan aikana tulee vastoinkäymisiä eteen. Toimeen tarttumiseen liittyy kyky ponnistella, pitää tarvittaessa taukoa ja jatkaa sen jälkeen. Se pitää sisällään onnistumisista iloitsemisen sekä myötätunnon itseä kohtaan silloin, kun kaikki ei sujunut suunnitelmien mukaan. Toimeen tarttumisen harjoittelu ja työskentelytaitojen vahvistuminen auttavat vahvistamaan muun muassa pystyvyyden tunnetta, sinnikkyyttä, toipumiskykyä sekä kasvun asennetta.

Tervetuloa toimeen tarttumisen koulutuspäivään tutkimaan yhdessä sitä, miten toimeen tarttumisen asennetta voi vahvistaa osana kuntoutusta ja kasvatusta. Koulutus sopii kaikille opetus-, kasvatus- ja kuntoutusalan ammattilaisille.

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN


Ilmoittaudun koulutukseen
Toimintaterapiakoulutus: Leikki- ja kaveritaitojen havainnointi ja arviointi
 
Lisätietoa: