Toimintaterapiakoulutus: Leikki- ja kaveritaitojen havainnointi ja arviointi 30.11.2018, Tampere | KOULUTUS TÄYNNÄ!

Aika ja paikka: 30.11.2018 klo 08.30–15.30, Premius Kuntoutus Tampereen toimipiste: Kihlamaninraitti 1C, 33100 Tampere

Kouluttaja: Tiina Lautamo, toimintaterapeutti, FT, TtL

Osallistujat: max 15 henkilöä

Hinta: 197,50 € sis. alv 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, materiaalipaketin (katso pdf tarkat tiedot), kahvin ja välipalan. Lounas on omakustanteinen

Sitovat ilmoittautumiset 8.10. mennessä. Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun sähköpostiisi, jonka eräpäivä on 15.10.2018. Jos laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, niin koulutuspaikka siirtyy seuraavalle.

Syksyn toimintaterapiakoulutuksen aiheena leikki- ja kaveritaitojen havainnointi ja arviointi. Koulutuksessa käydään läpi leikki- ja kaveritaitojen teoreettista perustaa. Koulutuksen myötä osallistuja osaa toteuttaa lapsen leikkitaitojen ja kaveritaitojen havainnointia sekä pisteyttämään taitojen laatua luotettavasti. Osallistuja oppii myös tulkitsemaan arvioinnin ja yhteenvetojen tuloksia RALLA-analyysiraporttien pohjalta.

Koulutus toteutetaan kolmivaiheisena kokonaisuutena:

  1. Koulutettavat saavat käsikirjan ja salasanan RALLA-sovellukseen sekä linkin koulutusvideoihin kuukautta ennen valmennuspäivää.
  2. Valmennuspäivässä syvennytään tarkemmin luotettavan havainnoinnin edellytyksiin ja lasten taitojen ja osallistumisen arvioinnin periaatteisiin sekä RALLA-sovelluksen käyttöön.
  3. Tämän jälkeen osallistujilla on käytössään RALLA-sovellus kuukauden ajan itsenäistä harjoittelua varten.

 

Koulutus on täynnä, mutta varasijoille voi vielä ilmoittautua. Seuraa myös koulutussivujamme, sillä uusi koulutus on tulossa!

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN


Ilmoittaudun koulutukseen
Toimintaterapiakoulutus: Leikki- ja kaveritaitojen havainnointi ja arviointi
 
Lisätietoa: