Avoimet ovet psykofyysisestä fysioterapiasta kiinnostuneille ammattilaisille 17.5. klo 18-19.30

Psykofyysinen fysioterapia on fysioterapian erikoisala, joka tukee kehon ja mielen välistä yhteyttä; mieli vaikuttaa kehoon ja keho mieleen. Tavoitteena on asiakkaan toimintakyvyn kokonaisvaltainen edistyminen kehotietoisuuden, itsetuntemuksen, tunteiden tunnistamisen ja psyykkisten ja fyysisten voimavarojen vahvistumisen kautta. Tavoitteet asetetaan yhdessä asiakkaan kanssa arjen voimavaroihin sopiviksi. Psykofyysinen fysioterapia sopii kaikille.

Järjestämme psykofyysisestä fysioterapiasta kiinnostuneille sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille avoimet ovet 17.5.2018 klo 18-19.30 Tampellan toimipisteessä (Kihlmaninraitti 1 C, 33100 Tampere). Avoimissa ovissa voi tulla kokeilemaan lyhyitä harjoitteita ja tapaamaan fysioterapeutteja.

 

Tervetuloa mukaan!